Plateste in rate prin Leanpay
Introdu numarul de telefon si te vom suna in cel mai scurt timp posibil

Canapele extensibile cu 3 locuri pe care trebuie să le vezi - Noi tendințe în design

blog_image

Ești în căutarea canapelei perfecte care să îmbine stilul modern și confortul desăvârșit? Vrei să afli care sunt cele mai noi tendințe în designul canapelelor extensibile?

În acest articol, te invităm să explorezi cele mai spectaculoase modele de canapele extensibile cu 3 locuri Maxinova Furniture.

Cuprins

1) Introducere

2) Tendințe în designul canapelelor extensibile

3) Noi canapele extensibile cu 3 locuri Maxinova Furniture

4) Cum accesorizezi canapelele extensibile cu 3 locuri

5) Concluzii

 

Introducere

În 2024, designul de interior continuă să evolueze, introducând tendințe noi, care transformă canapelele extensibile în adevărate puncte de atracție ale livingului. Locuințele moderne cer soluții ingenioase și versatile. Astfel, canapelele extensibile cu 3 locuri se dovedesc a fi alegerea ideală, oferind deopotrivă funcționalitate, eleganță și spațiu.  În acest articol, vom analiza tendințele anului 2024 în ceea ce privește canapelele extensibile și vom prezenta câteva modele remarcabile de canapele extensibile cu 3 locuri, care merită atenția ta.

Tendințe în designul canapelelor extensibile

Tonuri naturale

În 2024, tonurile naturale, culorile neutre și, în special nuanțele pământii și marourile sunt la mare căutare. Aceste culori calde aduc un sentiment de calm și confort în orice încăpere. Canapelele extensibile în aceste nuanțe sunt ideale pentru a crea un ambient relaxant și primitor. Materialele naturale, cum ar fi lemnul și țesăturile din fibre naturale, completează perfect aceste tonuri, adăugând o notă de rafinament și eleganță.

Mix de texturi și materiale

O altă tendință importantă este mixul de texturi și materiale. Combinarea diferitelor tipuri de țesături și materiale oferă un aspect sofisticat și dinamic. Acest amestec adaugă profunzime și interes vizual canapelei, făcând-o să iasă în evidență în orice decor. În plus, folosirea unor materiale de calitate superioară garantează durabilitatea și confortul pe termen lung. Inserțiile aurii din canapelele tapițate în stofă adaugă dinamismul vizual specific mixului de materiale, precum și strălucirea și rafinamentul pe care detaliile aurii le redau. 

Canapele inteligente cu funcționalități moderne

Tehnologia a pătruns și în lumea mobilierului, iar canapelele inteligente sunt în centrul atenției în 2024. Aceste piese sunt dotate cu funcționalități moderne, cum ar fi reclinere electrice, care permit ajustarea automată a poziției pentru un confort optim. Reclinerul electric transformă canapeaua extensibilă într-un loc perfect pentru relaxare, oferind suport ajustabil pentru picioare și spate printr-o simplă apăsare de buton. Aceste inovații nu doar că îmbunătățesc confortul, dar și aduc un plus de practicitate.

Noi canapele extensibile cu 3 locuri Maxinova Furniture

Canapea extensibilă Riva

Canapeaua extensibilă Riva este un exemplu desăvârșit de design modern, combinând funcționalitatea cu eleganța. Stilul său contemporan și liniile curate o fac să fie piesa centrală a oricărui living. Fie că ai un decor minimalist sau unul mai elaborat, Riva se integrează perfect, aducând un aer sofisticat și rafinat.

Canapeaua Riva se transformă rapid și fără efort într-un pat confortabil datorită mecanismului de extindere de tip lift. Acest sistem inovativ permite ridicarea și glisarea spătarului spre partea din față, creând o suprafață de dormit generoasă de 145 x 190 cm. Această funcționalitate o face ideală pentru găzduirea oaspeților sau pentru momentele în care ai nevoie de un loc suplimentar pentru odihnă.

Canapea extensibilă Luna

Canapeaua extensibilă Luna se remarcă prin designul modern și rafinat. Similar modelului Riva, canapeaua Luna oferă un confort deosebit și utilitate prin extinderea ușoară cu ajutorul sistemului lift și lada de depozitare integrată.

Canapeaua Luna este tapițată cu stofă premium, disponibilă în diverse culori, fiind potrivită pentru orice stil de decor. Scheletul robust, realizat din lemn de fag și metal, asigură durabilitate și stabilitate.

Canapea extensibilă Bodrum

Modelul Bodrum este o canapea extensibilă cu un design spectaculos și o funcționalitate remarcabilă. Delicată și cu inserții de lemn, oferă un confort sporit indiferent de modul de utilizare. Dispune de o ladă de depozitare generoasă și de o saltea realizată din multiple straturi de spumă poliuretanică și arcuri, oferind un confort excelent.

Canapeaua Bodrum se integrează ușor în orice stil de decor datorită designului său versatil și modern. Indiferent de schema de culori sau de stilul de amenajare al locuinței tale, canapeaua Bodrum va adăuga un plus de eleganță și rafinament. Poți alege dintr-o varietate de culori pentru tapițerie, personalizând astfel canapeaua conform preferințelor tale.

Canapea extensibilă Napoli

Canapeaua Napoli aduce un accent subtil de lux prin designul său modern, caracterizat de brațele masive chester. Tapițeria din stofă Boucle și scheletul din lemn de fag și metal asigură rezistență la utilizarea zilnică. Detaliile atent lucrate și finisajele de înaltă calitate fac din această canapea un element central atrăgător, impresionant.

Saltelele cu spumă de densitate medie ajută la distribuirea uniformă a greutății corpului, asigurând un suport excelent pentru coloana vertebrală. Canapeaua Napoli se transformă ușor într-un pat confortabil datorită mecanismului său de extindere eficient. Odată extinsă, suprafața de dormit este de 110 cm x 180 cm, oferind suficient spațiu pentru odihnă și relaxare. 

Cum accesorizezi canapelele extensibile cu 3 locuri

Fotolii din aceeași gamă

Pentru a completa setul de mobilier, fotoliile din aceeași gamă sunt o alegere excelentă. Acestea adaugă locuri suplimentare de ședere, dar și creează un aspect unitar și coerent în living. Fotoliile asigură confort și stil, fiind ideale pentru momentele de relaxare sau pentru întâlnirile cu prietenii.

Măsuțe de cafea

O măsuță de cafea bine aleasă poate transforma complet aspectul livingului. Măsuțele de cafea oferă un spațiu pentru băuturi și gustări, dar servește și drept loc dedicat decorațiunilor și personalizării spațiului. Alegerea unei măsuțe care să completeze designul canapelei poate adăuga un plus de eleganță și rafinament.

Concluzii

Canapelele extensibile cu 3 locuri reprezintă soluția optimă pentru maximizarea spațiului și adăugarea unui plus de stil și confort în locuința ta. Tendințele din 2024 în designul interior, incluzând tonurile naturale, mixul de texturi și materiale, alături de tehnologiile moderne, transformă aceste piese de mobilier în adevărate puncte focale. Modelele prezentate îmbină perfect funcționalitatea cu estetica, adaptându-se oricărui stil de decor. Descoperă întreaga colecție de canapele și colțare și alege modelul care se potrivește cel mai bine preferințelor tale. Explorează colecțiile de: canapele cu 3 locuri, canapele cu 2 locuri, colțare și tabureți. Iar pentru a crea un spațiu armonios și primitor, completează setul cu fotolii și măsuțe de cafea elegante.

Bucură-te de cele mai rafinate piese de mobilier pentru living, marca Maxinova Furniture!

Transport

in toata Romania

Suport Clienti

suport 10 - 17

Cumpara in rate

Cumpara acum ce iti doresti

Plata sigura

100% garantia sigurantei