Introdu numarul de telefon si te vom suna in cel mai scurt timp posibil

Cum alegi canapeaua extensibila perfecta?

blog_image

 

O canapea extensibila poate fi salvarea pe care o ai atunci cand ai musafiri si in acelasi timp, poate fi elementul central al livingului tau. Achizitia unui astfel de produs este o reala provocare, insa. Canapelele extensibile sunt destul de complexe, voluminoase si costisitoare, in asa fel incat sa iti solicite suficient de multa energie inainte de a le cumpara.

Din fericire, pe piata exista o multime de optiuni foarte interesante, multe dintre ele putand fi gasite in magazinul nostru: Poti alege un set canapea si fotolii extensibile, poti miza pe coltare extensibile sau poti cauta diverse solutii modulare. Ceea ce trebuie sa urmaresti insa, este eficienta si confortul.

 

Ce trebuie sa iti ofere o canapea extensibila?

O canapea extensibila trebuie sa iti poata oferi confort, sa aiba un sistem de extensie robust, sa arate bine si sa se integreze in incaperea in care se afla, lasand suficient spatiu de miscare.
Putem sa remarcam 5 criterii esentiale pe care trebuie sa le urmaresti atunci cand achizitionezi o canapea extensibila:1. Dimensiunile canapelei. Inainte de a lua o decizie privind canapeaua, masoara cu atentie dimensiunile incaperii in care o vei pune. Asigura-te ca ai suficient spatiu atat pentru caanapeaua extinsa, cat si pentru ea neextinsa.

2. Forma canapelei. Ai de ales intre canapele rectangulare, canapele in stil englezesc ( clasice, cu cotiere si spatar arcuite si cu picioare din lemn ), canapele in stil frantuzesc ( cu oo proeminenta a patarului ), coltare, canapele sionale, etc.

3. Sistemul de extensie. Exista mai multe tipuri de sisteme de extensie, din care se evidentiaza cel de tip relaxa, cel cu cadru metalic si bride elastice, cel cu cadru metalic de tip “ lift” sau cel de tip Nova. Sistemul de extensie trebuie sa fie usor de folosit si sa fie construit din materiale de foarte buna calitate, in asa fel incat sa reziste la cat mai multe transformari ale canapelei;

4. Materialul exterior. Este cel care da confortul canapelei. Analizeaza modul in care sunt umplute pernele, materialul cu care acestea sunt acoperite si modul in care trebuie sa fie ingrijite toate aceste elemente.

5. Alte mici detalii care pot creste eficienta. Exista multe alte detalii care transforma o canapea extensibila intr-o sursa majora de confort. Spatiile de depozitare, suportul pentru bauturi sau pernele care vin la pachet cu canapeaua pot face diferenta intre un produs atractiv si unul mai putin atractiv.Transport gratuit

in toata Romania

Suport Clienti

suport 09 - 17

Cumpara in rate

Cumpara acum ce iti doresti

Plata sigura

100% garantia sigurantei