Plateste in rate prin Leanpay
Introdu numarul de telefon si te vom suna in cel mai scurt timp posibil

Seteaza-ti asteptarile pe 2023 cu un set nou de mobilier de birou

blog_image

Un nou an aduce cu el multe provocari si scopuri noi pe listele noastre, iar un set de mobilier de birou nou poate sa ne reimprospateze determinarea si ambitia pe care le depunem in eforturi.

In gama Maxinova poti alege dintr-o serie generoasa de tipuri de mobiler de birou, mese de consiliu, birouri manageriale,birouri operationale, scaune si multe altele. In functie de ceea ce ti-ai propus anul acesta pe plan profesional, stil si nevoi, cu siguranta vei gasi setul care ti se potriveste.

Alege un set de mobilier de birou Maxinova.

Daca a venit deja momentul sa schimbi biroul de acasa, alege un set complet, asortat si functional care sa aduca un aer nou in camera. Odata cu aparitia tot mai naturala a lucrului de acasa, s-a sesizat si nevoia ca acest spatiu de lucru, chiar daca este in intimitatea propriei case, sa ne ofere eficienta si starea mentala necesare unei zile de lucru eficiente. Setul de mobilier de birou directorial Lares este perfect pentru un manager modern, focusat pe calitatea muncii sale. De efect, si cu un design impunator, acest set pentru birou vine in intampinarea tuturor antreprenorilor. Formatul stabil, rezistent innobileaza incaperea in care e amplasat. De la masa PC, biblioteci office, pana la masuta de cafea, toate iti pun in evidenta stilul si rafinamentul in materie de decoratiuni interioare.

Daca iti doresti doar un birou nou, potrivit cu nevoile tale curente, poate pentru mai mult spatiu sau organizare, descopera biroul directorial Icon. Designul modern, slick, cu linii simple, dar impunatoare, de dimensiuni generoase, il fac o alegere impecabila, in tendintele de decor.

Daca biroul tau este unul fizic si cauti doar un nou set de mobilier pentru receptie, alegem o optiune foarte buna pentru tine - mobilierul de receptie RSN. Modelul este realizat in nuante de bej deshis cu insertii alb luminoase, pe care pot fi aplicate leduri. Biroul se pliaza pe cadrele in stil modern, in care vrei sa aduci mai multa luminozitate. Fie ca vrei sa personalizezi un cadru formal si profesional, sau vrei sa-ti aranjezi spatiul la un hotel, pensiune, acest mobilier practic si elegant este cel mai bun accesoriu.

Ofera-ti in 2023 spatiul profesional pe care il meriti, pentru cele mai bune rezultate. 

Transport

in toata Romania

Suport Clienti

suport 10 - 17

Cumpara in rate

Cumpara acum ce iti doresti

Plata sigura

100% garantia sigurantei