Plateste in rate prin Leanpay
Introdu numarul de telefon si te vom suna in cel mai scurt timp posibil

Coltar extensibil pat matrimonial Boeno

5960 Lei

PRP: 8290 Lei
Plata in rate prin Leanpay rate de la 242.82 Lei / luna Vreau detalii
In stoc
Ultimele bucati
Indisponibil
999999 bucati
Timp livrare:

Decoreaza inteligent si personalizeaza-ti zona de living cu un coltar multifunctional,Boeno.

Cantitate:
* Preturile contin TVA

Plata sigura

Nu iti ajung banii?
Cumpara in rate!


Peste 100.000 de clienti multumiti

Livram in toata Romania

Zeci de reduceri pana la 50%

14 zile drept de retur

Descriere

Coltarul multifunctional Boeno a fost proiectat având în vedere cele mai mici detalii, astfel încât utilizatorii se pot bucura de cel mai bun confort de odihnă, precum și de a-și satisface așteptările în ceea ce privește stilul și designul.

 Adăugați un plus de stil și culoare în livingul vostru, cu ajutorul colțarului multifunctional Boeno și creați o ambianță plăcută în confortul de acasă.

Structura colțarului este tapițată în stofă, material calitativ și rezistent care asigură o textură moale și fină la atingere. Colțarul este extensibil 160*200 cm, oferind posibilitatea de a se transforma ușor într-un pat pentru oaspeți sau un loc de relaxare alături de cei dragi. Este prevăzut și cu o ladă de depozitare, potrivită pentru a depozita așternutul și pernele.

 Personalizeaza-ti spatiul de locuit raportat la nevoile tale cu gama noastra larga de coltare extensibile.

Deosebit de aspectuos și incapator, coltarul multifunctional Boeno poate deveni rapid piesa de rezistentă a oricarui living.

Este pravazut cu un mecanism de extensie pe un modul rotativ. Astfel ca se poate transforma in doar cateva miscari intr-un pat confortabil, care poate fi acoperit cu lenjeria depozitata in lada special amenajata din dotare. In lateral se ascunde un spatiu ce poate servi drept o etajera, perfecta pentru un pahar de apa sau o carte.

Mai poti completa decorul cu mese de cafeacomode TV sau biblioteci living. 

Specificatii:

Dimensiuni Lungime 300 cm / Adâncime 225 cm / Înălțime 92 cm
Dimensiune pat Dimensiuni saltea in mod extins 160*200 cm
Constructie Schelet metalic+lemn masiv.
Material Stofa impermeabila 
Extensibila Mecanism metalic rotativ
Lada depozitare Da

*Livrarea produselor noastre se face cu ajutorul firmelor de curierat agreate.

*Dimensiunile pot fi cu o marja de  + / – 5 cm.

*Imaginile au doar rol ilustrativ si pot contine accesorii neincluse in pachetul standard.Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara notificare prealabila sau pot contine erori de operarere.

Timp livrare: 01-7 zile Consultati operatorii nostri

CONDITII TRANSPORT

Livrarea produselor Maxinova se face cu ajutorul firmelor de curierat agreate.Pana la usa in cazul coletelor de mici dimensiuni si pana in fata locuintei pentru coletele voluminoase.

Putem asigura contra cost montajul produselor Maxinova.

CONDITII GENERALE DE RETUR

Poti returna produsele in termen de 14 de zile lucratoare din momentul in care ti-au fost livrate de curier, fie ca esti persoana fizica sau juridica. Asadar, pentru a fi luat in considerare, formularul de retur poate fi trimis cel tarziu in a 14-a zilucratoare de la data livrarii.

Toate produsele pe care le returnezi trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit. Nu putem accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate sau care au fost deteriorate de catre tine: urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice de asemenea, nu putem accepta produsele care nu sunt insotite de toate accesoriile.

Trebuie sa returnezi produsele in ambalajul original, insotite de etichetele initiale, intacte, certificatul de garantie in original, daca a fost emis de producator/ distribuitor si toate documentele cu care ti-au fost livrate.

Poti returna orice produs de mobilier daca este sigilat in ambalajul orginal. Nu putem accepta ca retur produsele care au fost desigilate si montate.

Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt suportate de catre cumparator.

Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor.

Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor. Pentru returnarea produselor comercializate de MAXINOVA ne puteti contacta telefonic la numarul 0754554499 sau adresa de email office@maxinovafurniture.ro . Operatorii nostri va vor oferi suport in alegerea modalitatii de returnare si va vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat

Daca va retrageti, vom rambursa costul produsului pe care am primit-o de la dumneavoastra fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind modalitate de plata transfer bancar.

Alte produse similare

Transport

in toata Romania

Suport Clienti

suport 10 - 17

Cumpara in rate

Cumpara acum ce iti doresti

Plata sigura

100% garantia sigurantei