Coltare extensibile

Cautare:

Un coltar extensibil poate deveni foarte usor piesa de rezistenta a unui living. Profitati din plin de spatiul livingului dumneavoastra si optati pentru un mobilier multifunctional, precum mobila coltar. Astfel, veti beneficia de mai mult decat o simpla canapea, ci si de un pat sau spatiu de depozitare, datorita lazii. Un coltar extensibil va va permite sa va gazduiti invitatii peste noapte, fara nicio problema. De asemenea, daca locuiti intr-o garsoniera, o astfel de canapea va va permite sa aveti mai mult spatiu pe timpul zilei. Un coltar extensibil va poate oferi spatiul de care aveti nevoie si confortul dorit.


In functie de dimensiunile livingului, puteti opta pentru modele mai mici, cu 4 sau 5 locuri, sau modele mai mari, cum ar fi un coltar u. Decorul camerei si stilul personal este cel care ar trebui sa dicteze aspectul canapelei alese. Din fericire, Maxinova Furniture va pune la dispozitie numeroase modele de coltare din materiale si culori diverse. Alege un coltar extensibil ieftin cu o culoare neutra, precum acest coltar gri extensibil si livingul dumneavoastra va avea instant un look modern si un spatiu aerisit.


Fie ca aveti nevoie de coltare mari, pentru un living spatios, fie de modele mai mici, pentru un spatiu cu dimensiuni reduse, la Maxinova Furniture vei gasi tot ce ai nevoie, la un pret mic. Alegeti oferta perfecta pentru livingul vostru si bucurati-va de un pret avantajos.