Plateste in rate prin Leanpay
Introdu numarul de telefon si te vom suna in cel mai scurt timp posibil

Despre Noi

Magazin Online de Mobila si Mobilier – maxinovafurniture.ro este un brand modern, importa si pune in vanzare o gama larga de mobile pentru casa cum ar fi: mobila dormitor, canapele extensibile ,fotolii,coltare ,mobila copii, mobilier tineret ,saltele, mobilier bucatarie , mobilier living, mese scaune si masute de cafea,

Obiectivul firmei

Obiectivul firmei il reprezinta importul si comercializarea mobilierului pentru casa si birou. Gama de produse de mobilier oferita clientilor cuprinde: sufragerii, dormitoare, biblioteci, camere pentru copii si tineret, bucatarii, grupe de colt, mic mobilier (comode, mese, masute, noptiere, taburete, garderobe, cuiere), mobilier tapitat: canapele, fotolii si saltele, mobilier de birou, mobilier pentru hotel. La solicitarea clientilor se pot onora si comenzi de mobilier personalizat.


Peste 100.000 de clienti multumiti

Livram in toata Romania

Zeci de reduceri pana la 50%

14 zile drept de retur

Misiunea

Misiunea maxinovafurniture.ro reflecta dorinta si eforturile intregii echipe, de a satisface toate cerintele clientilor, oferind produse de mobilier modern si/ sau clasic, din lemn masiv, mdf sau pal, la un raport calitate – pret imbatabil.

Intrucat calitatea produselor reprezinta o preocupare importanta si constanta pentru noi, colaboram cu parteneri de incredere, de talie mondiala, pentru efectuarea de inspectii de calitate si management in fabricile partenere, atat la nivel de import, cat si la nivelul de achizitie din piata Europeana.

Transport

in toata Romania

Suport Clienti

suport 10 - 17

Cumpara in rate

Cumpara acum ce iti doresti

Plata sigura

100% garantia sigurantei