Introdu numarul de telefon si te vom suna in cel mai scurt timp posibil

Dulapuri
1 produs

Dulapurile de dormitor dispun de un sistem de compartimentare inteligent, unde va puteti pastra imbracamintea intr-o forma impecabila.
Filtre
Sorteaza dupa:
Produse:

Cele mai in voga dulapuri de haine pentru un dressing modern si practic

Creeaza un aspect mai bine organizat dormitorului sau dressingului cu seria de dulapuri pentru haine. Dulapul ales trebuie sa fie conceput in functie de cate persoane il folosesc si de dimensiunea garderobei. Sifonierul potrivit este suficient de incapator incat sa contina haine pentru orice sezon, dar si pentru lenjeria de pat.

Fiecare dressing disponibil este confectionat din materiale rezistente si poate fi disponibil pe mai multe nuante, in functie de colectia aleasa. Dulapurile de dormitor dispun de un sistem de compartimentare inteligent, unde va puteti pastra imbracamintea intr-o forma impecabila. Acestea sunt dotate cu rafturi orizontale sau rafturi inalte verticale cu suport pentru umeras, ca hainele sa fie mereu calcate si aranjate. 

In plus, acestea sunt realizate cu usi glisante, cu un mecanism usor de utilizat, ce faciliteaza manevrarea lor, fara sa se deterioreze balamalele. Usile glisante pot fi simple, sau cu oglinda ampla, in care sa te aranjezi in voie.

Poti opta fie pentru modele cu 2 sau chiar si 6 usi, in asa fel incat sa te poti bucura de spatiu suficient de mare pentru articolele tale vestimentare si ale partenerului. Alege dulapurile din pal sau mdf pentru un cadru mai bine optimizat, usor de redecorat, care iti permite o mai buna organizare a intregii garderobe.

Daca simti nevoia sa-ti redefinesti aspectul camerei de zi, al camerei dedicate dressingului sau dormitorului, alege din gama de dulapuri si sifoniere.

Transport

in toata Romania

Suport Clienti

suport 10 - 17

Cumpara in rate

Cumpara acum ce iti doresti

Plata sigura

100% garantia sigurantei