Introdu numarul de telefon si te vom suna in cel mai scurt timp posibil

Masa de toaleta
2 produse

Daca iubesti make-up-ul si cosmeticele, ai nevoie de loc in care sa-ti depozitezi toate cele necesare, iar o masa de toaleta este solutia cea mai practica
Filtre
Sorteaza dupa:
Produse:

Masa de toaleta- un accesoriu rafinat dintr-un dormitor romantic

Daca iubesti make-up-ul si cosmeticele, ai nevoie de loc in care sa-ti depozitezi toate cele necesare, iar o masa de toaleta este solutia cea mai practica. Masa de machiaj dispune de 3 sau mai multe sertare spatioase, dintre care unul conceput pentru bijuterii si de o oglinda mare de machiaj ce vine amplasata pe perete. 

Finisajul luxos, cu manere metalice aurite, argintii sau din metali simplu, dar si aspectul blatului iti arata ca poti sa ai un lux accesibil, la tine in dormitor.

Masa de toaleta a fost realizata pentru cei ce iubesc decorurile clasice, dar se pliaza si-n casele in stilul clasic, cu influente vintage. Materialul din cares sunt fabricate este PAL 18 mm de o calitate premium, cu un cadru rezistent, ce ii ofera un trai indelungat. Dormitorul mizeaza pe confort si pe armonie, tocmai de aceea iti oferim o gama variata de produs, in nuante de nuc, alb, maro deschis cu textura de lemn, negru, gri sau bej. Daca spatiul este suficinet, poti veni in completare cu bufet cu oglinda in care sa pastrezi lenjerii, carti sau bijuterii.

Langa un pat amplu, mai poti adauga un spatiu suplimentar de depozitare pentru haine, perne, sau doar pentru a te relaxa, cu puf cu lada.

Descopera si categoria de paturi tapitate pentru cadru extrem de elegant, boem si romantic. Lasa-te purtat de rafinamentul meselor de toaleta si creeaza-ti un dormitor extravagant si incantator. Tu te-ai hotarat ce masa cu oglinda alegi?

Transport

in toata Romania

Suport Clienti

suport 09 - 17

Cumpara in rate

Cumpara acum ce iti doresti

Plata sigura

100% garantia sigurantei