Introdu numarul de telefon si te vom suna in cel mai scurt timp posibil

Noptiere
4 produse

Aceste noptiere practice si de efect sunt piesele must-have dintr-un set de dormitor pe care il cauti.
Filtre
Sorteaza dupa:
Produse:

Completeaza decorul din dormitor si alatura patului tau, 2 noptiere practice

Aceste noptiere practice si de efect sunt piesele must-have dintr-un set de dormitor pe care il cauti. Indiferent de stilul definitoriu: clasic, modern, contemporan sau minimalist, aici ai accesoriile potrivite pe care sa le pui langa pat.

Pentru a integra cu succes aceste piese de mobila, trebuie sa ai in vedere dimensiunile incaperii, si ale patului. Gama de noptiere realizate din PAL de 18 mm este de o calitate superioara, avand finisaj glossy, si fiind concepute sa se mentina in timp. Manerele sunt imbracate in diverese culori si materiale, la fel ca si picioarele noptierelor, creand un aspect elegant si primitor.

Aceste elemente de mobilier se potrivesc de minune intr-un dormitor dublu, in care ai tot confortul si toate cele necesare, accesibile la capul tau.

Dimensiunile medii sunt ideale atat ca spatiu de depozitare, dar si ca piesa simpla de decor. Ele sunt indicate pentru a-ti aranja accesorii utile: o cana cu ceai/apa, o lumina de veghe seara pentru cand citesti, comsetice, creme hidratante sau telefonul.

Le poti alege atat intr-un set de dormitor, alaturi de paturi, dressinguri si masute de machiaj, cat si individual, alaturi de piesele pe care le ai deja acasa.

Noptierele pot fi completate si de un puf cu lada. Mai ramane sa alegi un sifonier cu usi glisante, poate chiar unul sau 2 tabureti si ai un dormitor de vis, cat ai zice Maxi.

Transport

in toata Romania

Suport Clienti

suport 09 - 17

Cumpara in rate

Cumpara acum ce iti doresti

Plata sigura

100% garantia sigurantei