Introdu numarul de telefon si te vom suna in cel mai scurt timp posibil

Set dormitor
8 produse

Ofera-ti clipe de confort si un somn odihnitor, intr-un cadru romantic si bine structura cu un set dormitor potrivit stilului tau.
Filtre
Sorteaza dupa:
Produse:

Ansamblul in care te bucuri de confort la superlativ, incepe cu un set dormitor

Ofera-ti clipe de confort si un somn odihnitor, intr-un cadru romantic si bine structura cu un set dormitor potrivit stilului tau. Lasa-ti amprenta asupra locului in care iti dedici timp relaxarii si vino cu un set inedit care sa dea viata camerei. Fiecare piesa de mobila din dormitor trebuie sa linisteasca vizual si sa induca o stare de liniste. De aceea, iti punem la dispozitie colectii inedite, in nuante blande, care sa te invite la ore de relaxare.

Cu un set dormitor poti sa-ti creezi un decor unitar, si sa te bucuri de cele mai comode piese. Acestea sunt: un pat, o noptiera, o comoda sau o masa de machiaj mare cu sertare + oglinda si un sifonier cu usi glisant + o oglinda. Avantajul mobilei pentru dormitor este faptul ca o poti personaliza in functie de dimennsiuni, de culori si de stilul decorativ al casei.

In functie de spatiul de care dispui poti alege paturi de la 140 cm la 200 cm x 200 cm, pentru un confort din care n-ai mai vrea sa pleci. Paturile duble, cu tablie sunt perfecte pentru ore de somn odihnitor, mai ales daca sunt completate cu o saltea full ortopedica, sau cu spuma. Acestea sunt realizate pe diverse grade de densitati, pentru a se adapta spatelui si nevoilor personale. Pe langa acestea, mai poti 2 noptiere laterale, un dressing cu oglinda sau un bufet ori o masa de make-up. Tie ce model ti se potriveste?

Transport

in toata Romania

Suport Clienti

suport 10 - 17

Cumpara in rate

Cumpara acum ce iti doresti

Plata sigura

100% garantia sigurantei