Plateste in rate prin Leanpay
Introdu numarul de telefon si te vom suna in cel mai scurt timp posibil

Livrarea comenzilor

După finalizarea comenzii imediat veţi primi un e-mail de confirmare care atestă intrarea comenzii dvs. în baza de date Maxinova. În cel mai scurt timp veţi fi contactat telefonic de către un operator Maxinova pentru stabilirea detaliilor legate de plata şi livrarea comenzii.
Termenul de livrare este între 4-5 zile lucrătoare din momentul achitării integrale a produsului, în funcţie de disponibilitatea din stoc.
 
ATENŢIE!

Termenul de livrare se consideră din momentul achitării totale a comenzii. Termenul de livrare se calculează în zile lucrătoare.

Livrarea se va face la adresa solicitată de către client, la data stabilita de comun acord cu operatorul Maxinova.

În cazul în care comanda a fost plasată în magazin, programarea pentru livrare se va face de către consultantul specializat pentru livrări împreună cu dumneavoastră.

Înainte de data stabilită pentru livrarea comenzii, vom confirma ziua și ora și vom oferi un interval de ore în care vom ajunge la dumneavoastră, pentru a evita inconveniențe ce au legătură cu traficul sau alte situații neprevăzute ce pot apărea.

Este important ca atunci când este stabilită ziua și ora livrării, o persoană cu vârsta de peste 18 ani să fie acasă pentru preluarea comenzii și să existe căi de acces corespunzătoare pe scara blocului pentru urcarea mobilierului la etaj.

In transport nu se beneficiază și de montaj. De aceea, defectele rezultate în urma montajului necorespunzător nu pot fi imputate Maxinova.

ATENTIE!
Livrarea produselor  se face până în fața casei/locuintei.Manipularea cat si montajul le putem asigura doar in Bucuresti si Ilfov in functie de disponibilitatea echipei de montaj iar costul va fii stabilit de catre reprezentantul MAXINOVA FURNITURE si transmit catre client.
 
Costul de transport:
49 lei pentru comenziile pana in 1.389 lei
179 lei pentru comenziile intre 1.390 - 30.000 lei
 
Detaliile privind livrarea produselor se vor stabilii telefonic.

Condiţiile de transport şi livrare sunt valabile doar pe teritoriul României.

Transport

in toata Romania

Suport Clienti

suport 09 - 17

Cumpara in rate

Cumpara acum ce iti doresti

Plata sigura

100% garantia sigurantei