Introdu numarul de telefon si te vom suna in cel mai scurt timp posibil

Mobilier birou
211 produse

Orice mobilier de birou este este vital pentru toate tipurile de activitati, fie ca sunt activitati la locul de munca sau de acasa.
Filtre
Sorteaza dupa:
Produse:
Birou de lucru Efes Birou de lucru Efes
48% Nou

Birou de lucru Efes

360.00 - 790.00 Lei PRP: 548.00 - 1193.00 Lei
Birou de lucru Artek Birou de lucru Artek
34% Nou

Birou de lucru Artek

360.00 - 960.00 Lei PRP: 548.00 - 1419.00 Lei

Mobilier birou- pentru un cadru optimizat si mai organizat la job sau acasa

Orice mobilier de birou este este vital pentru toate tipurile de activitati, fie ca sunt activitati la locul de munca sau de acasa. Pentru ca majoritatea locurilor de munca se pot realiza de la birou sau remote, ai nevoie de un cadru care sa-ti optimizeze desfasurarea muncii. Ca sa lucrezi mai eficient si sa te simti comod, ai nevoie de cateva piese de mobila esentiale.

Mobilier receptie, birouri, mese de consiliu, rafturi, scaune birou, biblioteci sau mese de cafea, toate pot fi gasite online. Un mobilier office potrivit pentru tine, automat te va ajuta sa iti desfasori mai usor activitatea. Acesta poate fi utilizat oricand si acasa, mai ales pentru studenti sau diferite sarcini ale membrilor unei familii.

Fiecare piesa de mobila pentru lucru este conceputa sa imbine functionalitatea cu eleganta. Poti opta pentru un mobilier elegant, un mobilier directorial, cu scaune ample din piele, cat si pentru un spatiu optimizat pentru mai multi angajati.

Fie ca decorezi in cadrul unei companii, sau la tine acasa, ori o sala de meeting, aici gasesti tot ce ai nevoie, incepand de la holul de receptie, pana la corpuri de depozitare.

Blaturile cu finisaj stralucitor, cadrele metalice vopsite in camp electrostatic, accesoriile rezistente, toate fac din aceste piese, un mobilier de calitate, care rezista ani la rand.

Transport

in toata Romania

Suport Clienti

suport 10 - 17

Cumpara in rate

Cumpara acum ce iti doresti

Plata sigura

100% garantia sigurantei