Plateste in rate prin Leanpay
Introdu numarul de telefon si te vom suna in cel mai scurt timp posibil

5 Motive pentru a investi într-un pat matrimonial tapițat

blog_image

Descoperă eleganța și confortul absolut al unui pat matrimonial tapițat! Află cum acest mobilier poate transforma complet aspectul dormitorului tău și cum te poate ajuta să creezi un spațiu personalizat și autentic!

Cuprins:

1) Introducere

2) Află de ce să investești într-un pat matrimonial tapițat

3) Top 5 Paturi tapițate cu ladă de depozitare

4) Concluzii

 

Introducere

Dincolo de rolul său de spațiu pentru odihnă, un pat matrimonial tapițat este o piesă de mobilier ce adaugă un plus de confort și eleganță dormitorului tău. În acest articol, vom explora cinci motive esențiale pentru a investi într-un astfel de pat, evidențiind beneficiile sale funcționale, estetice și practice.

Află de ce să investești într-un pat matrimonial tapițat

1) Confort superior

Unul dintre principalele avantaje ale unui pat matrimonial tapițat este confortul oferit de tăblia tapițată. Tăblia tapițată, acoperită cu materiale moi și plăcute la atingere, asigură un confort sporit, comparativ cu tăbliile tradiționale din lemn sau metal. De asemenea, aceasta susține spatele atunci când citești sau te uiți la televizor, acest suport fiind esențial pentru menținerea unei posturi corecte.

Pat tapițat Tiffany

Structura robustă și salteaua ortopedică, pe care o poți achiziționa împreună cu patul, completează susținerea optimă a corpului. Astfel, confortul superior contribuie la un somn profund și revitalizant, esențial pentru sănătatea ta generală.

Saltea de pat ortopedică Tiffany

2) Estetică & Design

Paturile matrimoniale Maxinova Furniture sunt disponibile într-o gamă largă de stiluri, culori și materiale, ceea ce le face potrivite pentru orice tip de decor. Indiferent dacă preferi un design clasic, modern sau eclectic, vei găsi cu siguranță un pat tapițat care să completeze perfect estetica dormitorului tău. Designul elegant și finisajele de calitate aduc un plus de rafinament și transformă orice spațiu într-o oază de relaxare.

Pat tapițat în stil clasic - Valora

Pat tapițat în stil modern Zara

3) Durabilitate & calitate

Investiția într-un pat tapițat este una pe termen lung. Datorită materialelor de calitate și construcției solide, aceste paturi sunt menite să reziste ani în șir, păstrându-și aspectul și funcționalitatea. Paturile pentru dormitor Maxinova Furniture sunt construite din materiale de înaltă calitate, pe o structură de lemn de fag și metal, tapițeria fiind realizată din stofă impermeabilă rezistentă la uzură. Aceste materiale asigură atât un aspect estetic plăcut, cât și o durabilitate superioară.

Pat matrimonial Tiamo

4) Funcționalitate

Paturile matrimoniale Maxinova vin cu somieră și spații de depozitare integrate, oferind soluții practice pentru organizarea dormitorului. Aceste lăzi de depozitare sunt ideale pentru a păstra lenjeria de pat, pernele sau alte obiecte, economisind astfel spațiu în cameră. Astfel de detalii fac din patul tapițat un spațiu versatil, cu funcții multiple.

Pat cu ladă și somieră Bora

În plus, multe dintre modelele Maxinova oferă posibilitatea de a fi asortate cu un puf cu ladă sau cu o noptieră tapițată, oferind spații suplimentare pentru depozitarea obiectelor din dormitor. 

Pat de lux Roos

Pat de lux London

Personalizare

Un avantaj semnificativ al paturilor Maxinova este reprezentat de posibilitatea de a le personaliza în funcție de preferințele personale. Paturile tapițate vin într-o varietate impresionantă de culori și materiale. De la culori neutre și clasice, precum alb sau gri, până la culori vibrante și imprimeuri interesante, există o gamă largă de opțiuni pentru a se potrivi perfect stilului și paletei de culori a dormitorului tău. Astfel, poți crea un decor care să reflecte cu exactitate gusturile și preferințele tale.

Pat matrimonial de lux Raphael

În plus, paturile tapițate sunt disponibile în diferite dimensiuni, oferind flexibilitate în adaptarea lor la spațiul disponibil și la necesitățile personale de confort.

Pat tapițat de lux Marisa

Top 5 Paturi tapițate cu ladă de depozitare

În continuare, vom descoperi 5 modele de paturi tapițate Maxinova Furniture, fiecare având caracteristici și particularități distinctive. Aceste cinci modele de paturi tapițate oferă confort și eleganță, precum și soluții inteligente de depozitare, contribuind astfel la crearea unui spațiu de dormit practic și estetic plăcut. Fiecare pat este gândit pentru a satisface nevoile individuale și pentru a adăuga o valoare semnificativă oricărui dormitor modern.

1) Pat dublu cu ladă și somieră rabatabilă Varna

Design și caracteristici:

 • Design: Simplu, minimalist, cu tăblia rotunjită la capete, divizată de o linie simplă.
 • Personalizare: Disponibil în diverse culori și dimensiuni: 140x200, 160x200, 180x200, 200x200 cm.
 • Materiale: Schelet metalic și pal, stofă impermeabilă.
 • Funcționalitate: Lădiță de depozitare integrată sub somieră rabatabilă, pentru spații de depozitare suplimentare.

 

2) Pat tapițat de lux cu somieră și ladă de depozitare Nirvana

Design și caracteristici:

 • Design: Luxos, cu forme rotunjite și un model atrăgător, ce devine punct focal în cameră.
 • Personalizare: Stofă personalizabilă în diverse culori, dimensiuni disponibile: 140x200, 160x200, 180x200, 200x200 cm.
 • Material: Schelet metalic și pal, stofă impermeabilă.
 • Funcționalitate: Ladă de depozitare spațioasă sub somieră, perfectă pentru organizarea eficientă a spațiului.

 

3) Pat dormitor cu ladă de depozitare Piramida

Design și caracteristici:

 • Design: Modern, cu o tăblie în formă geometrică specială, asemănătoare cu o piramidă, atrăgând atenția în mod plăcut.
 • Personalizare: Stofă impermeabilă personalizabilă în diverse nuanțe, dimensiuni: 140x200, 160x200, 180x200, 200x200 cm.
 • Material: Schelet metalic și pal, stofă impermeabilă.
 • Funcționalitate: Lădiță de depozitare integrată sub somieră, combinând estetica modernă cu practicitatea.

 

4) Pat matrimonial cu somieră și ladă Hiperia

Design și caracteristici:

 • Design: Stil Chesterfield cu butoni adânci și forme rotunjite, care inspiră relaxare și eleganță.
 • Personalizare: Disponibil în diferite nuanțe, potrivit pentru a se potrivi cu orice decor.
 • Material: Schelet metalic și pal, stofă impermeabilă.
 • Funcționalitate: Combinația perfectă între confort și design clasic, cu o lădiță de depozitare discretă.

 

5) Pat tapițat de lux cu ladă de depozitare Perla

Design și caracteristici:

 • Design: Stil Art-Deco, cu o tăblie care amintește de formele elegante ale unei scoici deschise.
 • Personalizare: Opțiuni variate de culori, dimensiuni: 160x200 cm.
 • Material: Schelet metalic și pal, stofă impermeabilă.
 • Funcționalitate: Ladă de depozitare integrată, adăugând o notă de lux și rafinament în orice dormitor.

 

Concluzii

Investiția într-un pat matrimonial tapițat se dovedește a fi una benefică din multiple perspective. De la confortul superior și estetica plăcută, la durabilitatea și funcționalitatea acestuia, până la posibilitatea de personalizare și de creare a unui spațiu unic. Așadar, un astfel de pat este o alegere excelentă pentru orice dormitor. Explorează acum colecția de paturi Maxinova Furniture! Descoperă și colecțiile de paturi pliante sau paturi supraetajate și alege modelul perfect pentru nevoile tale!

Transport

in toata Romania

Suport Clienti

suport 09 - 17

Cumpara in rate

Cumpara acum ce iti doresti

Plata sigura

100% garantia sigurantei