Introdu numarul de telefon si te vom suna in cel mai scurt timp posibil

Set Coltare extensibile + Tabureti
7 produse

Fie ca ai nevoie de un decor clasic, sau unul modern, poti alege si tu un set coltare extensibile + tabureti, in culorile preferate si in stilul dorit.
Filtre
Sorteaza dupa:
Produse:

Set Coltare extensibile + Tabureti- un nou ansamblu practic pentru un living armonios

Fie ca ai nevoie de un decor clasic, sau unul modern, poti alege si tu un set coltare extensibile + tabureti, in culorile preferate si in stilul dorit. Cu linii ergonomice inspirate de moda vintage, sau cu linii drepte, minimaliste, coltarul este piesa ideala de mobilier din camera in care te reculegi.

Modelele inovatoare aduc cu sine si un aer cozy si ospitalier, ce incanta privirea tuturor care intra in camera de zi. Seturile de coltare si tabureti sunt o combinatie intre eleganta si functionalitate, in care taburetii completeaza eficient decorul. Stofa de calitate si culorile variate alte tapiteriei constituie un plus in realizarea unui cadru incantator.
Din punct de vedere al confortului seria de coltare si tabureti adopta un stil autentic si boem, ce mizeaza pe confort. Cadrul solid din fag este completat de salteaua moale din zona bazinului. Aceasta este formaat dintr-un pat de arcuri sinusoidale combinate cu mai multe straturi din spuma poliuretanica, si se distribuie si-n zona spatarului.

Taburetii cu picioarele inaltate sunt o alegere smart pentru un living din care n-ai mai vrea sa pleci. Simplitatea este o caracteristica care se remarca la ansamblul taburetilor. Acestia sunt comozi si nu contribuie doar estetic, ci si funcțional la amenajarea sufrageriei, ca tu sa prodfiti de un spatiu optimizat. Taburetii cu baza patrata au un format ergonomic tapita in stofa si se completeaza perfect alaturi de coltarul din colectia pe care o alegi.

Asorteaza-le cu o masuta multifunctionala si camera de zi este gata.

Transport

in toata Romania

Suport Clienti

suport 09 - 17

Cumpara in rate

Cumpara acum ce iti doresti

Plata sigura

100% garantia sigurantei