Introdu numarul de telefon si te vom suna in cel mai scurt timp posibil

Cum cumpar?

Cum cumpar mobila online?

Pentru a cumpara produse din magazinul nostru, aveti la dispozitie multiple modalitati de comanda: comanda pe site sau intr-un din punctele de lucru Maxinova.

Comanda pe site

Pentru a efectua comenzi prin intermediul magazinului online este necesar sa va inregistrati, folosind date de identificare valide. Magazinul foloseste un cos de cumparaturi „virtual”, in care dumneavoastra adaugati produse folosind butonul „adauga in cos”. Acest buton il puteti gasi langa fiecare produs la lista de produse sau la pagina cu detaliile despre produs.

Dupa ce ati adaugat un produs in cos, se va deschide pagina care prezinta continutul cosului de cumparaturi. In acest moment puteti fie sa va intoarceti la pagina anterioara folosind butonul „continua”, fie sa trimiteti comanda folosind butonul „comanda”.

Cand va decideti sa trimiteti comanda, in ecranul Trimite comanda alegeti modalitatile de plata si livrare; puteti sa adaugati datele despre firma dvs. sau alte adrese folosind Contul meu. Daca aveti alte observatii in legatura cu comanda, puteti sa le scrieti la rubrica „Observatii”. Dupa ce ati bifat optiunile dorite, faceti click pe butonul „comanda”.

Dupa trimiterea comenzii online, veti fi contactat in cel mai scurt timp de un reprezentant Maxinova Furniture pentru a confirma comanda dvs. Va rugam sa asteptati confirmarea noastra inainte de a face plata, pentru a preveni eventualele neconcordante ale stocului produselor afisat pe site si cel real.

Transport

in toata Romania

Suport Clienti

suport 10 - 17

Cumpara in rate

Cumpara acum ce iti doresti

Plata sigura

100% garantia sigurantei