Plateste in rate prin Leanpay
Introdu numarul de telefon si te vom suna in cel mai scurt timp posibil

Termeni si conditii

1.DREPTUL DE AUTOR A SC MAAC INTERNATIONAL SRL ASUPRA INFORMATIILOR PUBLICATE PE SITE: 

Intregul continut al site-ului MAXINOVAFURNITURE.RO – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea SC MAAC INTERNATIONAL SRL  si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul SC MAAC INTERNATIONAL SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului MAXINOVAFURNITURE.RO numai in limitele metionate in prezentul document. Pentru orice reclamatii referitoare la drepturile de autor si folosirea incorecta a informatiilor va rugam sa ne contactati la: office@maxinovafurniture.ro  

2.LIMITELE RASPUNDERII SOCIETATII

 • Imaginile produselor sunt prezentate pe MAXINOVAFURNITURE.RO cu titlu de exemplu si au caracter informativ, iar produsele livrate pot diferi de imaginile de pe site sau din cataloage in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, culorii sau nuantei, design-ului, fara notificare prealabila de catre producatori sau din cauza modificarii culorii in urma procesului de fotografiere a produselor.
 • Continutul site-ului MAXINOVAFURNITURE.RO a fost alcatuit in colaborare stransa cu reprezentantii fabricii care se gasesc pe site.De aceea MAXINOVA FURNITURE nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile si caracteristicile produselor prezentate in magazinul virtual, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia MAXINOVA FURNITURE de catre reprezentantii fabricii. De aceea, unele caracteristici pot fi modificate de catre MAXINOVA FURNITURE  fara preaviz sau pot contine erori de operare.MAXINOVA FURNITURE va depune toate eforturile pentru a minimaliza toate greselile care pot aparea din editarea electronica sau manuala a informatiilor prezentate.

De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, uneori descrierile produselor pot fi incomplete, insa MAXINOVA FURNITURE face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante.

 • MAXINOVA FURNITURE nu este si nu poate fi facut responsabil pentru prejudiciile create de erorile, neacuratetea sau neactualizarea informatiilor publicate sau mentinute pe site, care nu se datoreaza culpei sale.Utilizatorii pot gasi informatii detaliate, complete si exacte in reteaua magazinelor MAXINOVA FURNITURE sau prin solicitarea de informatii prin contactarea telefonica sau prin mail-ul MAXINOVA FURNITURE.
 • Promotiile/ofertele prezente pe site sunt valabile in limita stocului disponibil intotdeauna si doar pentru oferta de pe site, in lipsa unei alte mentiuni. Promotiile sunt valabile pe perioade limitate de timp, de regula mentionate. In cazul in care nu se mentioneaza o perioada de timp, acestea sunt valabile in limitele stocurilor disponibile.
 •  Prezenta produselor pe site NU garanteaza existenta tuturor culorilor produselor (canapele/coltare/paturi/mobilier birou etc) in stoc.Consultantii nostri vor confirma disponibilitatea pentru fiecare produs in parte.
 • MAXINOVA FURNITURE isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie de pe site.
 • MAXINOVA FURNITURE nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii sau ca urmare a modificarii, suspendarii sau intreruperii serviciilor disponibile prin intermediul Site-ului, precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesarii anumitor link-uri publicate pe site.
 • MAXINOVA FURNITURE nu isi asuma angajamentul sa aduca la zi informatiile si materialele de pe Site cu o anumita frecventa/periodicitate. Informatiile pot suferi schimbari oricand si fara aviz si vor putea fi incorporate in urmatoarele modificari ale Site-ului, care vor fi realizate in functie de posibilitatile MAXINOVA FURNITURE.
 • MAXINOVA FURNITURE este detinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra site-ului, respectiv asupra designului, continutului acestuia, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si asupra tuturor materialelor integrate in site, fiind protejat prin legislatia romana si internationala privind drepturile de autor. Aceste materiale nu pot fi copiate sau reproduse, partial sau integral, exceptand perioada de care este nevoie sa fie vizualizate online. Totusi, Clientul/Utilizatorul poate copia, transfera si/sau utiliza continutul numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu alte prevederi ale documentului. Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea informatiilor existente pe Site sau a unei parti din acestea, accesul sau folosirea informatiilor puse la dispozitie de MAXINOVA FURNITURE prin intermediul Site-ului intr-un mod care violeaza legislatia romaneasca sau internationala in materie de drept de autor si proprietate intelectuala, poate atrage raspunderea civila sau penala pentru astfel de actiuni.

Prin accesarea site-ului utilizatorii consimt sa respecte termenii si conditiile prezentate in continuare precum si legislatia aplicabila, precum si toate drepturile de proprietate intelectuala ale MAXINOVA FURNITURE.

3.PRODUSELE SI SERVICIILE OFERITE DE SC MAAC INTERNATIONAL SRL PE SITE-UL MAXINOVAFURNITURE.RO,POLITICA DE PRETURI 

SC MAAC INTERNATIONAL SRL isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul MAXINOVAFURNITURE.RO sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv SC MAAC INTERNATIONAL SRL isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta a importatorului. Preturile prezentate includ TVA (19%) si nu includ costurile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari SC MAAC INTERNATIONAL SRL in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma, sau, in cazul comenzilor cu plata online direct cu cardul de credit acest pret va fi cel publicat pe site la momentul achizitiei. In ciuda eforturilor noastre, un mic numar de produse pot avea pe site preturi gresite, stabilite in mod eronat de catre aplicatia noastra informatica. In aceste conditii, intotdeauna se considera pret final cel acceptat de catre client in cadrul discutiilor purtate cu consultantii de vanzari SC MAAC INTERNATIONAL SRL  nu ofera nici o garantie, in mod expres, nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la, functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. 

4.DERULAREA OPERATIUNILOR DE VANZARE PE SITE-CONTRACTUL

 • Prin lansarea unei comenzi pe site,clientul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care MAXINOVA FURNITURE isi deruleaza operatiunile pe site.
 •  Programul de lucru pentru relatii cu clientii al magazinului online:09:00 -19:00, cu exceptia zilelor de sarbatoare legala, daca nu se precizeaza altfel in cadrul site-ului.
 •  Timpul maxim de confirmare sau neacceptare a comenzii va fi de 1 zi lucratoare de la lansarea comenzii pe site indiferent de modalitatea in care comanda este realizata (email, formular, sistem de comanda, etc.).
 • Pentru toate comenzile realizate in weekend confirmarea va avea loc in urmatoarea zi lucratoare.
 • Daca confirma executarea unei comenzi, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor comenzii, din partea clientului. Acceptarea comenzii de catre MAXINOVA FURNITURE se considera finalizata atunci cand exista o confirmare electronica (e-mail) din partea MAXINOVA FURNITURE catre client,fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia din urma.Facturile emise si transmise catre client trebuiesc achitate in termen de 3 zile lucratoare,in caz contrar se anuleaza factura.
 • MAXINOVA FURNITURE nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui contract.
 • Contractul intra in vigoare la data confirmarii de catre MAXINOVA FURNITURE si cu respectarea termenului de livrare, pretului si modalitatii de plata specificate in confirmarea comenzii.
 • Comanda telefonica - Clientul /Utilizatorul poate efectua comenzi telefonice asistat la telefon de un reprezentant al MAXINOVA FURNITURE,ulterior acesta comanda ferma va fii plasata si in scris pe e-mail sau mesaj catre MAXINOVA FURNITURE. Termenii si condiitile se aplica si in cazul acestor comenzi telefonice sau in scris.

5.OBIECTUL CONTRACTULUI

 • Obiectul contractului îl constituie produsul/produsele si serviciile prezentate pe site si cu privire la care clientul si-a exprimat optiunea de a le cumpara, prin generarea unei comenzi pe site sau email, confirmate de catre .
 • Clientul va verifica inainte de plasarea comenzii descrierea si caracteristicile produselor, codul produsului de pe site si cantitatea.
 • Clientii isi asuma cantitatea si codurile produselor comandate.
 • MAXINOVA FURNITURE va contacta intr-un interval de 24 de ore clientul pentru a i se confirma comanda si clarifica obiectul comenzii.

Disponibilitatea produselor, pretul final si termenul de livrare, se comunica prin confirmarea comenzii de catre consultantul nostru de vanzari.

6.PRETUL CONTRACTULUI

 • Ofertele si produsele prezentate pe site-ul MAXINOVAFURNITURE.RO sunt disponibile in limita stocului disponibil.
 • Pretul produsului/produselor este acela mentionat in confirmarea de comanda.
 •  Toate preturile afisate includ TVA, in cuantumul prevazut de actele normative in vigoare.
 • Pretul poate fi modificat de catre MAXINOVA FURNITURE, in orice moment, fara preaviz, in functie de stocul disponibil si de preturile primate de la fabrica, dar se aplica doar comenzilor plasate dupa modificarea preturilor.Cu ocazia confirmarii comenzii,MAXINOVA FURNITUREva indica pretul exact al produselor, cu indicarea costului transportului si altor servicii(manipulare/montaj) daca sunt solicitate de client si acordate de MAXINOVA FURNITURE.
 • Pentru a fi aplicabil, pretul produsului trebuie sa fie sincer si serios. Astfel,MAXINOVA FURNITURE atentioneaza asupra faptului ca pot exista teoretic cazuri cand, ca urmare a unor disfunctionalitati ale site-ului sau erori, pretul afisat pe site poate sa nu fie cel real. In aceste cazuri, MAXINOVA FURNITURE isi cere scuze de neplaceri si va informa clientul asupra pretului corect. Clientul poate renunta la comanda daca nu este de acord cu pretul comunicat, dar MAXINOVA FURNITURE nu se angajeaza sa livreze produse la preturi derizorii.
 • Pretul produselor si/sau serviciilor(manipulare/montaj) este cel stabilit la luarea comenzii si nu se poate modifica unilateral, chiar daca ulterior plasarii unei comenzi, produsul beneficiaza de pret redus, expira durata unei promotii sau se schimba in orice fel  pretul. Orice campanei si modificare de pret a produselor de pe site, nu afecteaza pretul din comenzile luate anterior, fiind aplicabile numai comenzilor ulterioare modificarii sau campaniei.

Pretul afisat nu include costul transportului sau altor servicii(manipulare/montaj) oferite de catre MAXINOVA FURNITURE.Conditiile in care transportul si alte servicii(manipulare/montaj) se asigura de MAXINOVA FURNITURE vor fi mentionate pentru fiecare comanda in parte, in functie de valoarea comenzii, a volumului si greutatii produselor, de distanta de parcurs sau promotiile valabile.

7.MODALITATEA DE PLATA

 • Pentru produsele aflate in stoc,principala modalitate de plata va fii prin plata integrala platita de client numai dupa confirmarea comenzii de catre un reprezentant MAXINOVA FURNITURE si prin emiterea unei facturii fiscale catre client.
 • Pentru produsele care nu se afla pe stoc, principala modalitate de plata va fi prin avans 50% platit de client numai dupa confirmarea comenzii de catre MAXINOVA FURNITURE. Astfel clientul va primi o factura proforma pentru avans, dupa ce se confirma comanda, care se va plati, prin una din mijloacele de plata disponibile pe site.

Restul de 50% se achită după ce consultantul de vânzări vă contactează pentru a vă confirma procesarea comenzii și disponibilitatea de livrare.

 • Neplata avansului suspenda intrarea in vigoare a contractului, si, implicit, termenul de livrare, pana la achitarea integrala. Prin plata avansului, contractul intra in vigoare si clientul accepta termenii si conditiile de pe site.
 • Restul pretului se achita inainte de livrare.Neplata integrala a pretului pana la livrarea produselor,suspenda obligatia MAXINOVA FURNITUREde a livra produsele.
 • Pretul total, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in factura de comanda.
 • MAXINOVA FURNITURE va emite catre client o factura proforma pentru a incasa avansul si, ulterior, o factura fiscala pentru produsele si serviciile ce urmeaza a fi livrate, obligatia clientului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.
 • Modalitati de plata pentru persoane fizice:
   • Plata numerar in magazin – la oricare dintre punctele  de lucru.
   • Plata in avans – prin ordin de plata (virament bancar) in contul SC Maac International SRL notificat in Factura Proforma

8.MODALITATEA DE LIVRARE

 • In afara de cazul in care este agreat de MAXINOVA FURNITURE si client altceva, MAXINOVA FURNITURE se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate produselor si serviciilor comandate de catre clienti in momentul predarii acestora catre client sau catre reprezentantul clientului(persoana care preia produsele livrate la adresa indicata in formularul de comanda).
 • MAXINOVA FURNITURE va asigura ambalarea corespunzatoare a bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare la client.
 • MAXINOVA FURNITURE va efectua livrarea produselor si serviciile doar pe teritoriul Romaniei. Proprietatea asupra produselor si serviciilor va fi transferate clientului la momentul efectuarii platii.
 • Livrarea se face pana in fata imobilului casa / bloc. Clientul are obligaţia de a se asigura că, la data livrării, există persoane desemnate pentru a primi produsele, în caz contrar urmând a suporta cheltuielile efectuate de către MAXINOVA FURNITURE pentru a le transporta dus-intors. O reexpediere a bunurilor se va face numai dupa ce clientul achita costul transportului deja efectuat si al celui care urmeaza sa se efectueze din nou.
 • In transport nu se beneficiază și de manipulare/montaj. De aceea, defectele rezultate în urma montajului necorespunzător nu pot fi imputate catre MAXINOVA FURNITURE.

  Livrarea produselor  se face până în fața casei/locuintei.Manipularea cat si montajul le putem asigura doar in Bucuresti si Ilfov in functie de disponibilitatea echipei de montaj iar costul va fii stabilit de catre reprezentantul MAXINOVA FURNITURE si transmit catre client.

Costul de transport:

 • 49 lei pentru comenziile pana in 1389 lei
 • 179 lei pentru comenziile intre 1390 – 30.000 lei.

 • MAXINOVA FURNITURE atentioneaza clienti ca, in cazul livrarii prin curier sau transportator propriu, acesta nu este autorizat de catre MAXINOVA FURNITURE sa permita clientului deschiderea coletelor inainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare si achitarii contravalorii a acestora. Receptia calitativa si cantitativa a marfurilor se face in momentul predarii, de fata cu soferul de livrare.
 •  In cazul in care nu poate executa contractul din cauza ca produsul nu este diponibil,MAXINOVA FURNITURE va informa clientul despre aceasta situatie.
 •  MAXINOVA FURNITURE poate livra clientului un produs similar avand acelasi pret, în situatia în care produsul solicitat initial nu este disponibil, numai dupa informarea si cu acordul clientului.
 • Produsul va fi livrat clientului printr-o firma de transport, flota proprie sau poate fi ridicat din depozitul MAXINOVA FURNITURE conform optiunii clientului.
 • Programul de efectuare a livrarilor este comunicat de reprezentantul MAXINOVA FURNITURE catre client in functie de disponibilitatea zilelor de livrare.
 • Termenele de livrare a produselor vandute in urma comenzilor lansate de client se calculeaza in zile lucratoare. La plasarea comenzii, clientul este instiintat de termenul de livrare inainte de finalizarea comenzii.
 • Fara costuri de livrare, produsele pot fi ridicate de la urmatoarele puncte de lucru MAXINOVA:Intrarea Nessli nr 14 Adunatii Copaceni Jud Ilfov
 • Drept de incetare a contractului: In cazul in care unul sau mai multe dintre produsele comandate de Client,  se afla in una din situatiile: (i) nu se afla pe stocul Vanzatorului, sau (ii) produsul este in stoc limitat, care s-a epuizat dupa confirmarea comenzii, sau (iii) pana la livrare, Vanzatorul constata ca produsele din stocul Vanzatorului  se afla in stare improprie livrarii (de exemplu au ambalaj deteriorat, lipsesc colete, parti componente, produsul este lovit, zgariat,  deteriorat cu ocazia depozitarii, manipularii, transportului, produsele se afla in stare neconforma din orice alt motiv, s-au udat, ars,  s-au distrus sau au fost in orice fel afectate), sau (iv) daca produsele comandate nu se afla pe stocul Vanzatorului, fiind necesara o comanda de aprovizionare  catre fabrica, iar pana la data estimata pentru livrare furnziorul nu onoreaza comanda (din motive obiective precum: produsul a iesit din fabricatia producatorului, exista o  lipsa de materii prime pentru producator, dificultati in aprovizionare si transport in lantul de aprovizionare, carantina, modificare design, dimensiuni, materiale sau finisaje fata de oferta Vanzatorului, etc),  in aceste cazuri, Vanzatorul are dreptul sa inceteze unilateral contractul in ceea ce priveste produsele respective si sa restituie Clientului eventuala avans achitat de Client pentru acele produse. In acest caz, Vanzatorul  va notifica Clientul cat mai curand de imposibilitatea de livrare a produselor respective si de incetarea contractului de vanzare avand ca obiect produsele respective, cu efect de la data comunicarii.Ca urmare a incetarii contractului cu privire la aceste produse, Vanzatorul nu va putea fi obligat sa despagubeasca clientul, fiind tinut doar sa restituie numai eventualele sume  incasate de la Client pentru produsele care nu se pot livra pana la termenul estimat. Vanzatorul va returna eventualul avans achitat de Client pentru produsele care nu se pot livra, in cel mult 3 zile in contul bacar al clientului folosit pentru plata  avansului sau inscris de client in contul clientului pentru restituri sume  sau, in lipsa acestor informatii, Vanzatorul va solicita un cont bancar al clientului pentru rambursarea contravalorii produsului/produselor, daca a fost deja achitat total sau partial. In lipsa furnizarii unui cont bancar de catre client, incetarea contractului produce in continuare efecte iar  soldul respectiv ramane in contul clientului la dispozitia acestuia.

9.POLITICA DE CONFIDENTIALITATE 

  • SC Maac International SRL este inscrisa in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub nr. 113106462443

   Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice SC Maac International SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate despre client, un membru al familiei acestuia ori o alta persoana delegata de client.
   SC Maac International SRL colecteaza, de la clientii sai urmatoarele date cu caracter personal:

   *date necesare facturarii / livrarii comenzilor, furnizate in mod voluntar respectiv nume, prenume, adresa de facturare / livrare, telefon si partajate cu companiile de curierat.

   *adresa de e-mail necesara clientilor pentru accesarea propriului cont creat pe MAXINOVAFURNITURE.RO si pentru modificarea datelor de facturare / livrare;

   *date de trafic, necesare elaborarii rapoartelor pentru imbunatatirea permanenta a serviciilor oferite de SC Maac International SRL, preluate in mod automat respectiv IP (Internet Protocol), ora vizitei, durata vizitei, localitatea din care este accesat magazinul, sistemul de operare si browserul utilizat, procesate de Google Analytics.

   SC Maac International SRL nu colecteaza date necesare efectuarii platilor prin card, acestea fiind colectate direct de procesatorul de plati.
   Conform Legii nr. 677/2001, clientii SC Maac International SRL beneficiaza de dreptul de acces, interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, de dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale care il privesc si sa solicite stergerea acestora*. Pentru exercitarea acestor drepturi, clientii se pot adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la punctul de lucru al firmei din Soseaua Dobroesti nr 7, sector 2, Bucuresti prin e-mail catre adresa office@maxinovafurniture.ro. De asemenea, este recunoscut dreptul clientilor de a se adresa justitiei.
   Daca unele din datele furnizate de clienti sunt inexacte, sunt rugati sa ne informeze cat mai curand posibil prin e-mail catre office@maxinovafurniture.ro.
   *Observatie: Orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nicio justificare, la prelucrarile datelor sale personale.

   • 10.PROMOTII SI CONCURSURI

SC Maac International SRL stabileste regulamentele promotiilor si concursurilor pe care le organizam. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De aceste promotii beneficiaza doar comenzile care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp specificata in regulament si in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

11.GARANTIA PRODUSELOR

Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea OUG nr.140/2021 si O.G. 21/1992. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, accesoriile aferente , certificatul de garantie si copia facturii fiscale emise la cumpararea produsului. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

SC Maac International SRL raspunde de eventualele defectiuni ale produselor cumparate de pe site-ul sau, care nu sunt produse de catre SC Maac International SRL. Toata responsabilitatea acestor defectiuni si repararea lor revine in sarcina producatorului sau importatorului sau a service-ului autorizat de acesta.

Toate produsele de mobilier achizitionate din magazinele SC Maac International SRL au o garantie de 2 ani. Pentru produsele care nu intra in aceasta categorie se va specifica acest lucru in pagina de produs.

Acest termen curge de la momentul receptiei mobilierului de catre client, documentul care atesta acest lucru fiind factura fiscala sau bonul fiscal.

Perioada de garantie se prelungeste cu perioada in care produsul a fost obiectul unei reclamatii, din momentul efectuarii reclamatiei pana in momentul rezolvarii ei.

In cazul aparitiei unor eventuale defecte cumparatorul va putea formula reclamatie. Orice reclamatie, insotita de factura fiscala sau bonul fiscal si certificatul de garantie, formulata de cumparator in termen, conform prevederilor certificatului de garantie, se depune la magazinul MAXINOVA de la care cumparatorul a achizitionat produsul sau pe adresa de e-mail office@maxinovafurniture.ro

MAXINOVA se angajeaza, pe durata garantiei, sa repare produsele intr-un termen de 15 zile de la data inregistrarii reclamatiei, conform prevederilor Legii nr. 140/2001 si O.G. nr 21/1992, cu modificarile si completarile ulterioare. Alegerea caii de solutionare se va face de catre MAXINOVA prin intermediul unitatii service din Bucuresti.

Garantia MAXINOVA are ca scop repararea fara niciun cost suplimentar a unui produs, in cazul lipsei de conformitate ori in cazul defectiunii de fabricatie. Returnarea contravalorii se face numai daca produsul nu poate fi reparat sau inlocuit. Reparatia se face pentru defecte constatate in momentul dezambalarii produsului, in perioada de garantie.

Termeni si conditii generale: MAXINOVA ofera garantie produselor folosite in mod obisnuit, in conditii normale.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de SC Maac International SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de SC Maac International SRL de la acest client.

Sunt strict interzise:

-dezambalarea folosind obiecte taioase sau dure,taierea sau zgarierea materialelor, frecarea

de alte suprafete sau cu substante(solutii de curatare)abrazive, folosirea sau pastrarea

produselor in medii umede sau la temperaturi sub 0 grade C precum si in medii cu

variatii mari de temperatura, asezarea produsului langa surse de caldura(distanta minima

este de 1,5 m), folosirea produselor de curatare care contin acizi,petrol, gaz, detergenti,

solventi chimici sau alcool(orice solutie trebuie incercata intai pe o suprafata mica ascunsa)

-impingerea mobilierului(mobilierul demontabil trebuie demontat);

-roluirea, indoirea sau curbarea saltelelor la transport si manipulare;

-folosirea mobilierului in alt scop decat cel pentru care a fost proiectat

12.POLITICA DE RETUR

 • Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs.
 • Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca transmisa prin adresa de e-mail: office@maxinovafurniture. ro sau completati formularul de retur.
 • Daca va retrageti, vom rambursa costul produsului pe care am primit-o de la dumneavoastra fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind modalitate de plata transfer bancar. 
 • Expediati produsele sau inmanati-le direct noua la adresa Adunati Copaceni, strada principala, intrare Nesli nr 14 Depozit de Mobila Maxinova. Judetul Giurgiu , fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor.
Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.  Pentru returnarea produselor comercializate de MAXINOVA ne puteti contacta telefonic la numarul 0754554499 . Operatorii nostri va vor oferi suport in alegerea modalitatii de returnare si va vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

ATENȚIE:

În cazul în care produsele a căror returnare se solicită prezintă ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzură, zgârieturi, lovituri, șocuri electrice, componente sau accesorii lipsă, certificate de garanție lipsa, sau nu sunt returnate în aceeași stare în care au fost livrate către client, MAXINOVA are dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o sumă din valoarea produsului, suma ce va fi comunicată după evaluarea prejudiciilor aduse mobilierului de către reprezentanții noștri. (conf OUG 34/art 14)

Cum returnezi produsele:

In momentul receptionarii comenzii verifica cu atentie starea exterioara a coletelor : ambalaje in buna stare – sa nu fie rupte, zgariate, murdare, smulse de pe produs, colturi rupte sau infundate, sau alte semne de proasta manipulare a produsului.
Daca constati aceste nereguli, iti recomandam sa soliciti completarea unui Proces verbal de constatare, in prezenta curierului, in momentul livrarii, in care sa specifici natura problemelor sesizate (ambalaje deteriorate, rupte, manipulare defectuoasa, etc ).
Procesul verbal nu mai poate fi completat dupa plecarea curierului.
Daca reprezentantul firmei de curierat refuza completarea Procesului verbal de constatare, te rog sa contactezi imediat un reprezentant al firmei MAXINOVA , la numarul de telefon : 0754.554.499 unde veți primi suport pentru rezolvarea reclamatiei.
Daca in urma deschiderii coletului constati ca produsul comandat nu este în stare perfecta de livrare şi prezinta semne de lovire, zgarieturi sau alte probleme de tip estetic, iti recomandam sa refuzi comanda. Pentru a refuza comanda trebuie sa completezi pe Procesul verbal de constatare, in prezenta curierului in momentul livrarii, starea produselor deteriorate.
Procesul verbal nu mai poate fi completat dupa plecarea curierului.

Returul produselor MAXINOVA :

Daca, din orice motiv, nu esti 100% multumit de un produs pe care l-ai cumparat, poti sa il returnezi in termen de 14 zile calendaristice din momentul in care ti-a fost livrat de catre curier.
1. Completezi o cerere de retur pe www.maxinovafurniture.ro, asigurandu-te ca produsul pe care vrei sa il returnezi indeplineste conditiile de retur.

2. Specifici in cerere una dintre optiunile de retur :schimb cu acelasi model, schimb cu un produs diferit vandut de MAXINOVA sau rambursare a sumei de bani platite la cumparare
3. Dupa aprobarea cererii de retur, vom trimite curierul la tine sa ridice produsul pe care vrei sa il returnezi.

4.NU POATE RETURNA PRODUSELOR DATORITA DIMENSIUNILOR. 

Daca ai optat pentru rambursarea sumei platite la cumparare si produsul pe care l-ai returnat indeplineste conditiile de retur, iti vom returna banii in contul specificat de tine in formularul de retur sau pe card, daca ai platit cu cardul. Banii vor fi vizibili in contul sau pe cardul tau in maxim 14 zile calendaristice.
Daca alegi sa returnezi produsul completand formularul de retur, si deci sa trimitem curierul la tine pentru ridicarea produsului, costul de transport va fi platit de catre tine.

Pentru a returna produsul este necesara descarcarea si completarea acestui formular si trimiterea lui la adresa office@maxinovafurniture.ro.

Conditii generale:

 • Poti returna produsele in termen de 14 zile calendaristice din momentul in care ti-au fost livrate de curier, fie ca esti persoana fizica sau juridica. Asadar, pentru a fi luat in considerare, cererea de retur poate fi trimisa cel tarziu in a 14-a zi calendaristica de la data livrarii.
 • Toate produsele pe care le returnezi trebuiesa fie in aceeasi stare in care le-ai primit. Nu putem accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate sau care au fost deteriorate de catre tine: au ambalajul deteriorat sau incomplet, urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice / electrice; de asemenea, nu putem accepta produsele care nu sunt insotite de toate accesoriile.
 • Trebuie sa returnezi produsele in ambalajul original, insotite de etichetele initiale, intacte, NEFOLOSITE  si toate documentele cu care ti-au fost livrate.
 • Poti returna saltelele, doar daca sunt sigilate in folia de plastic in care sunt ambalate( deci acesta folie nu a fost indepartata de pe suprafata husei de acoperire a saltelei ).Saltelele, supra saltelele (toppere), lenjeriile, pilotele, păturile, cuverturile, pernele și husele de protecție, sunt produse care nu pot fi returnate desigilate din motive de protecție a sănătății sau din motive de igienă, așadar acestea trebuie returnate sigilate, conform Art 16, lit. e), din O.U.G. nr 34/2014.Pentru saltelele cu dimensiuni atipice, alte dimensiuni decat cele standard recomandate, Cumpărătorul nu poate exercita dreptul de retur, acestea fiind realizate la comandă specială.  Vânzătorul va asigura la solicitarea clientului, contra-cost, serviciul de transport. Nu se acceptă returnarea saltelelor desigilate, cu ambalajul deschis, deteriorate, rupte, tăiate, murdare, pătate sau care prezintă alte semne de uzură.
 • Poti returna orice produs de mobilier doar daca este sigilat. Nu putem accepta ca retur produsele care au fost desigilate si montate.
 • Daca ai deschis coletul si constati ca produsul nu este ceea ce ai dorit, poti cere returul numai in conditia in care produsul este ambalat in aceeasi forma in care l-ai primit, in acelasi ambalaj, foarte bine inchis si sigilat, pentru a nu suferi daune pe timpul transportului sau al manipularii de catre curier.
  Ai foarte mare atentie la modul de ambalare, deoarece la predarea acestuia de catre curier, MAXINOVA are dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o sumă din valoarea produsului, suma ce va fi comunicată după evaluarea prejudiciilor aduse mobilierului.

Comanda speciala: 

Produsele confectionate dupa specificatia clientului- dimensiuni, culoare, material  ce poarta denumirea de "comanda speciala" nu pot fi returnate. 

13.COMENTARIILE UTILIZATORILOR PE SITE-UL  MAXINOVAFURNITURE.RO

  • Utilizatorii care acceseaza site-ul pot face co MAXINOVAFURNITURE.RO mentarii la adresa produselor oferite, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. SC Maac International SRL isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, mincinos, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contin virusi, texte reprezentand mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

   SC Maac International SRL nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site, conform articolelor din acest document. In cazul trimiterii unor informatii, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii SC Maac International SRL si partenerilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui prin orice mijloc media oriunde.

   Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite prin orice modalitate pentru a fi publicat pe site sau nu, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei alte persoane.

   SC Maac International SRL nu isi asuma nici un fel de raspundere si nici nu va putea fi obligat la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de informatile oferite la rubrica comentarii. Aceste informatii, datorita naturii lor, in timp pot sa nu mai fie de actualitate.

   11.ABONAREA SI DEZABONAREA LA NEWSLETTER  
   • Abonare si dezabonarea la newsletterul site-ului MAXINOVAFURNITURE.RO este gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.

    Utilizarea newsletterului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document, iar politica de confidentialitate este descrisa pe larg in sectiunea urmatoare. SC Maac International SRL detine toate drepturile asupra continutului newsletterului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document.

    Abonatii newsletter-ului MAXINOVAFURNITURE.RO pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului MAXINOVAFURNITURE.RO mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol. In acest context, SC Maac International SRL nu poate fi facut raspunzatoare sub nici o forma de actiunile abonatilor sai.

    SC Maac International SRL isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui abonat la newsletter, daca SC Maac International SRL are orice fel de motive pentru a crede ca abonatul respectiv nu respecta prevederile prezentului document.

    SC Maac International SRl se foloseste ocazional in distributia mesajelor comerciale de serviciile unor companii specializate in email marketing.

    Intre aceste companii si SC Maac International SRL exista contracte prin care prestatorii de email marketing isi asuma responsabilitatea pentru respectarea legislatiei in vigoare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si comunicarea mesajelor comerciale prin posta electronica.

    Prestatorii de servicii de email marketing garanteaza ca detin acordul explicit al persoanelor din baza de date cu privire la primirea mesajelor comerciale.

    SC Maac International SRL nu poate fi trasa la raspundere sub nici o forma de trimiterea mesajelor comerciale prin intermediul prestatorilor de servicii de email marketing.

 • 14.POLITICA DE CONFIDENTIALIATE 
  • SC Maac International SRL garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre SC Maac International SRL pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre SC Maac International SRL nu implica obligativate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa Office@maxinovafurniture.ro sau prin posta la adresa: SC Maac International SRL, Bucuresti, Sos. Dobroesti nr. 7, Sector 2 .

   SC Maac International SRL se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

   Datorita modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul MAXINOVAFURNITURE.RO sunt transmise pe cale electronica, SC Maac International SRL nu poate fi facut raspunzatoare in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, SC Maac International SRL va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.

   Informatiile furnizate catre SC Maac International SRL sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului SC Maac International SRL, abonarea la newsletter, etc), conform legilor in vigoare. SC Maac International SRL nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.

   SC Maac International SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):

   •  dreptul de a cere SC Maac international SRL sa va confirme prelucrarea sau nu a datelelor Dumneavoastra personale, in mod gratuit;
   •  dreptul de a cere SC Maac international SRL  sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
   •  dreptul de a cere SC Maac international SRL sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor Dumneavoastra personale;
   • dreptul de a cere SC Maac international SRL sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.

   Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa Office@maxinovafurniture.ro, sau prin posta la adresa: SC Maac international SRL, Intrarea Nesli nr 14 Adunatii Copaceni Jud Ilfov.

   MAXINOVAFURNITURE.RO foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul nostru.

   SC Maac international SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. SC Maac international SRL nu poate fi facut raspunzator in nici un fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de MAXINOVAFURNITURE.RO in scopul precizat in prezentul document.

   Orice accesare a bazei de date cu informatii personale a utilizatorilor MAXINOVAFURNITURE.RO, inclusiv orice incercare de acces neautorizat, va fi inregistrata intr-un fisier de acces. Fisierele de acces vor face posibila identificarea de catre SC Maac International SRL a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fara un motiv legitim, in vederea sesizarii organelor competente. Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul Maxinovafurniture.ro, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului maxinovafurniture.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.

   SC Maac International SRL colecteaza informatii referitoare la sistemele de operare, browsere, coockie-uri si ip-urile vizitatorilor website-ului www.maxinovafurniture.ro in vederea imbunatatirii serviciilor oferite si a calitatii website-ului.

   SC Maac International SRL nu cedeaza sau vinde date cu caracter pesonal catre parteneri sau alti terti.

15.SECURITATEA DATELOR PERSONALE 

Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite de SC Maac International SRL numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc.

SC Maac International SRL se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele dumneavoastra personale.

Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora.

16.NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE 

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, SC Maac International SRL, inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al ANSPDCP cu nr. 113106462443, cu sediul social in Soseaua Dobroesti , Sectorul 2 judetul Bucuresti, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J40/2964/2004, CUI RO16180382, telefon contact 0722 35 71 81, reprezentanta de Ismail Kacmaz in calitate de Director General, are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Scopul colectării datelor este: reclama, marketing, publicitate si comert on-line.

Sunteţi/nu sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare pentru reclama, marketing, publicitate si comert on-line.Refuzul dvs. determină imposibilitatea folosirii platformei MAXINOVAFURNITURE.RO, administrata de SC Maac International SRL, pentru activitatea de comert on-line(achizitionarea produselor din magazinul online Maxinovafurniture.ro).

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: persoana vizata, reprezentantii legali ai persoanei vizate, angajati ai operatorului si autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la adresa de e-mail office@maxinovafurniture.ro sau la oricare dintre punctele de lucru SC Maac International SRL. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

17.CONCILIERE 
 • Daca aveti probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin email sau cu persoana cu care discutati, puteti lua legatura pentru o conciliere interna 0754554499 , office@maxinovafurniture.ro.

  1. Dispozitii finale

  Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe maxinovafurniture.ro si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.

  In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului MAXINOVAFURNITURE.RO, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.

  Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de SC Maac International SRL fata de orice client este valoarea sumei incasate de SC Maac International SRL de la acest client.

  Linkuri utile

  Drept retur
  Livrarea comenzilor

Transport

in toata Romania

Suport Clienti

suport 10 - 17

Cumpara in rate

Cumpara acum ce iti doresti

Plata sigura

100% garantia sigurantei