Introdu numarul de telefon si te vom suna in cel mai scurt timp posibil

BIFE-SIM 2023: Destinația ta pentru un mobilier de top

blog_image

Vă invităm cu entuziasm să vă alăturați experienței captivante oferite de BIFE-SIM 2023, unde veți avea oportunitatea să descoperiți calitatea excepțională a mobilierului Maxinova, într-un mediu prietenos și plin de inspirație! Mai mult, vă așteptăm cu un SUPER CONCURS! Aflați în articolul de astăzi tot ce trebuie să știți despre BIFE-SIM 2023.

 

Ce este BIFE-SIM 2023?

BIFE-SIM 2023 este o expoziție de mobilier de prestigiu, așteptată cu nerăbdare în lumea designului interior din România. Gazduită de Romexpo, această expoziție reprezintă o adevărată sursă de inspirație pentru toți cei care își doresc să-și transforme locuințele în spații unice și elegante. Aici, echipa Maxinova vă va oferi cele mai recente și inovatoare piese de mobilier, pe care le veți putea aduce cu mândrie în locuința dumneavoastră.

 

Care este scopul expoziției BIFE-SIM 2023?

Principala misiune a expoziției BIFE-SIM este să vă ajute să găsiți mobilierul perfect pentru casa dumneavoastră. Cu atât de multe opțiuni disponibile pe piață, luarea unei decizii pentru mobilierul ideal poate deveni o sarcină copleșitoare. La BIFE-SIM, această sarcină devine mai ușoară, deoarece puteți experimenta personal produsele noastre și vă puteți asigura că acestea se potrivesc perfect nevoilor și gusturilor dumneavoastră. Aici, în cadrul BIFE-SIM, veți avea oportunitatea de a descoperi mobilierul Maxinova observând detaliile fine, atingând texturile și materialele și, mai presus de toate, de a vă convinge de calitate.

 

Ce veți putea descoperi la standul Maxinova - BIFE-SIM 2023?

La standul nostru, veți putea descoperi o gamă variată de produse care să îndeplinească cele mai exigente gusturi și cerințe. De la mobilierul elegant pentru zona de living la soluții practice pentru dormitor, suntem aici pentru a vă aduce produse de calitate superioară. Suntem dedicați să aducem în casele tale mobilier de cea mai înaltă calitate. Vă prezentăm câteva dintre produsele noastre deosebite - acestea reprezintă o mostră din multitudinea de opțiuni pe care o veți putea explora în cadrul BIFE-SIM 2023:

  • Mobilier pentru zona de living

Indiferent dacă vreți să adăugați un touch de eleganță în camera de zi sau să creați un spațiu confortabil pentru întâlniri cu prietenii și familia, veți găsi opțiuni ideale în gama noastră de mobilier pentru zona de living.

  • Mobilier pentru dormitor:

Dormitorul este un loc personal și trebuie să reflecte perfect gusturile și nevoile dumneavoastră. La standul Maxinova, veți găsi variante inovatoare de mobilier pentru a vă crea o oază de liniște și confort.

  • Mobilier pentru bucătărie și dining

Bucătăria și zona de dining sunt inimile casei dumneavoastră, locurile unde se petrec momente speciale și unde se creează amintiri de neuitat. La standul Maxinova, veți descoperi o gamă captivantă de mobilier pentru aceste spații cheie.

 

SUPER-CONCURS special: Doar la BIFE-SIM 2023

Da, ați auzit bine! La BIFE-SIM 2023, Maxinova organizează un SUPER CONCURS! Și este atât de ușor să participi! Iată cum funcționează:

  1. Vizitați standul Maxinova (STAND 12) și bucurați-vă de cele mai noi tendințe în design interior și mobilier de calitate.

  2. Înregistrați-vă adresa de e-mail: în momentul în care ajungeți la stand, vă veți putea înregistra adresa de e-mail, astfel intrând automat în concursul nostru cu tragere la sorți!

  3. Câștigați o masă cu 6 scaune: după încheierea expoziției, se va realiza tragerea la sorți, pentru a desemna norocosul câștigător al unei mese superbe cu 6 scaune oferită de Maxinova.

P.S. Imaginați-vă doar cum va arăta această piesă de mobilier în locuința dumneavoastră!

Dar asta nu e tot! Mai avem o surpriză pregătită pentru dumneavoastră:

  • SUPER COD PROMOȚIONAL: pentru toți cei care fac achiziții la standul nostru Maxinova sau online, se vor oferi coduri de discount speciale, care vă vor permite să economisiți și mai mult atunci când vă achiziționați mobilierul preferat.

 

Fii parte din BIFE-SIM 2023!

Nu lăsați această oportunitate să vă scape! BIFE-SIM 2023 vă așteaptă cu brațele deschise, iar Maxinova este aici pentru a vă oferi cele mai bune soluții de mobilier pentru casa dumneavoastră. Veniți să ne vizitați la Romexpo și alegeți mobilierul perfect pentru locuința dumneavoastră!

CÂND? -- Expoziția va avea loc între 21-24 septembrie 2023

UNDE? -- Romexpo, Pavilion B2, Bd. Mărăști, nr.65-67, București, România -- STAND 12

Nu uitați să vă marcați data în calendar și să vă pregătiți pentru o experiență memorabilă la BIFE-SIM 2023 alături de Maxinova!

 

Transport

in toata Romania

Suport Clienti

suport 10 - 17

Cumpara in rate

Cumpara acum ce iti doresti

Plata sigura

100% garantia sigurantei