Plateste in rate prin Leanpay
Introdu numarul de telefon si te vom suna in cel mai scurt timp posibil

Taburetul Fericirii: Primești gratuit confortul suprem la cumpărături de peste 1990 lei!

blog_image

Taburetul Fericirii: Primești gratuit confortul suprem la cumpărături de peste 1990 lei!

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL Campaniei Comanda si castiga un taburet.


Organizatorul Campaniei: Comanda si castiga un taburet (denumit in continuare„Campanie”) este Maxinova Furniture, cu sediul in Intrarea Nesli 14, Adunații-Copăceni 087005. Campania se va derula conform prevederilor prezentului Regulament, (denumit in continuare „Regulament”) care este obligatoriu pentru toti participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, cu obligatia de a anunta publicul in mod oficial, in aceeasi maniera in care a fost facuta si informarea initiala.

SECTIUNEA 2. LOCUL SI DURATA DESFASURARII CAMPANIEI

Campania se va desfasura in perioada 17 mai – 17 iunie 2023, pe site-ul www.maxinovafurniture.ro.

Cumparatorii vor primi un taburet in valoare de 490 lei, la cumparaturi de minim 1990 lei.

Taburetii sunt disponibili in stoc limitat, culoarea variind in functie de stoc.

SECTIUNEA 3. DREPTURI SI CONDITIILE DE PARTICIPARE

Campania este accesibila tuturor persoanelor fizice, indiferent de nationalitate, domiciliu, rasa, sex sau religie, rezidente in Romania, care respecta conditiile prezentului regulament si care urmeaza indicatiile prezente in acest Regulament pentru a-si valida participarea.

Cadoul va fi trimis cumparatorilor care au achizitionat de minim 1990 lei, la domiciliu.

Participarea la aceasta Campanie are valoare de acceptare integrala, liber consimtita si in afara oricarei constrangeri a prevederilor prezentului regulament. Dreptul de participare apartine in exclusivitate al participantului care indeplineste conditiile impuse de Regulament. Dreptul de participare la Campanie este anulat automat in situatia in care o persoana furnizeaza date sau informatii false, eronate sau necorespunzatoare in completarea datelor personale.

Pentru a putea participa la Campanie, participantii trebuie sa urmeze pasii Campaniei pe Maxinova Furniture, si sa valideze cu o adresa de email valida si nume / prenume reale.

SECTIUNEA 4. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Tuturor participantilor le sunt garantate drepturile in conformitate cu Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Organizatorul va utiliza datele personale furnizate de catre participanti la inscrierea in Campanie exclusiv in scopul anuntarii si identificarii castigatorilor.

SECTIUNEA 5. MECANISMUL CAMPANIEI

Utilizatorii vor afla de Campanie de pe siteul www.maxinovafurniture.ro. Participantii se pot inscrie in Campanie in perioada 17 mai  -17 iunie 2023, astfel:

Intra pe www.maxinovafurniture.ro si comanda produsele dorite, de minim 1990 lei valoare pe Cosul de cumparaturi.


Primesti automat un taburet in nuantele disponbile.


Toti participantii care comanda de suma mentionata, sunt eligibili de cadou.

 

In cazul returului produsului comandat, cadoul se returneaza impreuna cu acesta pentru inapoierea sumei achitate. Orice retur facut in perioada concursului pierde sansa de a mai primi taburetul.

 

 

Transport

in toata Romania

Suport Clienti

suport 10 - 17

Cumpara in rate

Cumpara acum ce iti doresti

Plata sigura

100% garantia sigurantei