Plateste in rate prin Leanpay
Introdu numarul de telefon si te vom suna in cel mai scurt timp posibil

Secrete de design interior: Cum accesorizezi un colțar extensibil într-un living modern

blog_image

Dacă îți dorești să fii în trend și să accesorizezi cu stil colțarul extensibil, avem cele mai tari secrete de design pentru tine! Citește articolul nostru de astăzi și află ce tipuri de accesorii i se potrivesc colțarului tău!

Designul interior evoluează constant, iar colțarele extensibile au devenit alegerea preferată pentru spațiile de locuit moderne. În acest articol, vom explora secretele accesorizării în rândul colecției de colțare extensibile Maxinova Furniture, concentrându-ne pe elemente precum: măsuța de cafea, taburetul asortat, pernele decorative și modalitățile ingenioase de a integra ornamente și flori artificiale.

Cum accesorizezi un colțar extensibil Maxinova Furniture

1) Alege o măsuță de cafea care să evidențieze detaliile colțarului extensibil

O măsuță de cafea bine aleasă va reprezenta o completare a întregului design al livingului. Gândește-te la paleta de culori, la texturi și la stilul general al colțarului tău. Dacă ai ales un colțar extensibil într-o nuanță neutră, poți adăuga o măsuță de cafea cu accente vibrante, pentru a aduce o notă de culoare în cameră. Pe de altă parte, dacă ai un colțar cu un design încărcat, o măsuța de cafea simplă și elegantă poate echilibra aspectul general.

Nu uita să acorzi atenție detaliilor mici, cum ar fi finisajele și accentele de culoare. O măsuță de cafea cu detalii similare celor ale colțarului extensibil poate crea o coeziune vizuală remarcabilă. Un astfel de exemplu este colțarul extensibil Astra, cu tapițerie neagră decorată în detalii aurii. Pentru a pune în lumină aceste elemente subtile, s-a ales accesorizarea colțarului cu o măsuță de cafea în nuanță aurie. De asemenea, decorațiunile așezate pe masă au păstrat același ton, oferind o notă de armonie întregului ambient. Descoperă modelele incredibile de măsuțe de cafea aurii de la Maxinova Furniture!

2) Optează pentru un taburet asortat

Accesorizarea unui colțar extensibil nu se limitează doar la măsuța de cafea; pentru a aduce un plus de funcționalitate și versatilitate în spațiul tău de relaxare, introdu un taburet asortat.

Alegerea unui taburet adaugă o dimensiune practică livingului tău. Acesta poate fi utilizat ca extensie a colțarului, oferind un spațiu suplimentar pentru a-ți întâmpina oaspeții. În plus, asortarea colțarului extensibil cu taburetul subliniază atenția acordată detaliilor. Fie că alegi un taburet cu același material sau cu detalii decorative similare cu cele ale colțarului, acesta va deveni o extensie naturală a întregului ansamblu, aducând un plus de eleganță și rafinament.

Un exemplu în acest sens este colțarul extensibil Rido, asortat cu taburetul din aceeași colecție. Asigură-te că taburetul ales se potrivește cu paleta de culori și cu textura colțarului extensibil, așa cum se întâmplă în acest exemplu. O armonie vizuală între aceste elemente adaugă coerență și echilibru în designul livingului tău. 

 

3) Alege perne decorative ce completează aspectul colțarului extensibil

Pernele decorative joacă un rol esențial în crearea unei imagini estetice impresionante pentru colțarul extensibil. Coordonarea culorilor și a modelului pernelor cu designul colțarului este esențială, pentru a obține o armonie vizuală. Alege perne care să se potrivească cu nuanțele predominante ale colțarului sau adaugă accente de culoare pentru a crea un echilibru plăcut. Modelul pernelor poate să fie fie un contrast subtil, fie o replică a modelului de pe colțar, adăugând coerență în întregul spațiu.

Modelul de colțar extensibil Teos utilizează perne decorative albe, cu design floral în nuanțe capucino, bej și maro, completând perfect culoarea canapelei. Practic și atrăgător, colțarul Teos se potrivește în orice stil de amenajare interioară, iar pernele decorative aduc un plus de frumusețe și rafinament spațiului. 

 

4) Colțare extensibile cu măsuțe integrate în brațe

Colțarul extensibil Tesla din colecția Maxinova Furniture adaugă o notă de inovație prin măsuța incorporată în brațele canapelei. Aceasta servește drept măsuță pentru suportul băuturii sau a materialelor de lectură și poate fi folosită deopotrivă ca spațiu de depozitare. Pe această măsuță incorporată, poți așeza ornamente și flori artificiale, pentru a completa aspectul sofisticat al colțarului Tesla, aducând totodată o notă personalizată în livingul tău modern.

 

Unde așezăm colțarul extensibil

Alegerea potrivită a amplasării colțarului extensibil într-un spațiu reprezintă o decizie strategică, ce poate transforma complet atmosfera și funcționalitatea unei încăperi. Indiferent dacă te confrunți cu un living de dimensiuni restrânse sau te bucuri de generozitatea unui spațiu vast, colțarul extensibil poate fi pus în valoare în designul interior al casei tale. Să explorăm cum poți profita la maximum de această piesă versatilă de mobilier, în funcție de caracteristicile spațiului tău.

1) Living de dimensiuni restrânse

În situația unui living cu dimensiuni reduse, poziționarea corectă a unui colțar extensibil poate reprezenta o soluție inteligentă pentru optimizarea spațiului disponibil. Alege să așezi colțarul într-un colț al camerei, pentru a nu compromite excesiv spațiul de trecere. 

Această configurație oferă multiple avantaje. În primul rând, fiind așezat într-un colț al camerei, mobilierul creează o senzație de intimitate în spațiu, oferind livingului o atmosferă mai personală și mai cochetă. Pe de altă parte, prin plasarea colțarului într-un colț strategic, se creează o zonă bine definită pentru relaxare, fără a compromite circulația în cameră.

2) Living de dimensiuni generoase

Dacă dispui de un living spațios, colțarul extensibil poate fi așezat central, devenind un element focal al încăperii. Plasează colțarul în mijlocul camerei, completându-l cu alte variante de mobilier, cum ar fi fotolii ample și mese de cafea spațioase. Dacă livingul tău este dotat cu un șemineu, poziționează colțarul în fața acestuia, pentru a crea o atmosferă caldă și primitoare.

În cazul spațiilor open-space, o strategie eficientă este să plasezi livingul în zona de tranziție între bucătărie și living, transformând aceste două arii în zone distincte, dar totuși conectate. Această abordare nu doar împarte spațiul în mod inteligent, ci și menține o flux continuu și o coeziune vizuală între cele două zone.

 

Concluzii

În acest articol, am explorat împreună moduri ingenioase de a aduce eleganță și funcționalitate în spațiul tău de locuit. Cu focus pe accesorizare, de la măsuța de cafea și tabureții asortați, până la pernele decorative și alte diverse ornamente, am adus în prim plan idei practice, pentru a transforma livingul tău într-un spațiu modern și autentic.

Descoperă gama de colțare extensibile Maxinova Furniture, precum și promoțiile incredibile la seturile de colțare extensibile + tabureți! Alege variantele care se potrivesc decorului tău și accesorizează cu stil!

Bucură-te de mobilier de calitate, cu Maxinova!

 

 

Transport

in toata Romania

Suport Clienti

suport 10 - 17

Cumpara in rate

Cumpara acum ce iti doresti

Plata sigura

100% garantia sigurantei