Plateste in rate prin Leanpay
Introdu numarul de telefon si te vom suna in cel mai scurt timp posibil

Set de canapele extensibile si fotolii Intra 3+1+1

5990 Lei

PRP: 7173 Lei
Plata in rate prin Leanpay rate de la 244.04 Lei / luna Vreau detalii
In stoc
Ultimele bucati
Indisponibil
999999 bucati
Timp livrare: Timp de executie 40 zile
Timp livrare:
Timp de executie 40 zile
Cantitate:
* Preturile contin TVA

Plata sigura

Nu iti ajung banii?
Cumpara in rate!


Peste 100.000 de clienti multumiti

Livram in toata Romania

Zeci de reduceri pana la 50%

14 zile drept de retur

Descriere

Set de canapele extensibile Intra 3+1+1- un ansamblu practic cu 5 locuri

Set de canapele extensibile Intra 3+1+1 are in componenta o canapea extensibila, 2 fotolii fixe si poate fi personalizat pe diverse nuante ambientale.

Sufrageria este nucleul unei locuinte, este inima casei, tocmai de aceea trebuie optimizata pe preferintele tuturor. Aici te asezi prima data dupa o zi de munca sa te relaxezi cateva momente. Tot aici este locul preferat in care te strangi cu prietenii in weekend sau cu familia.

De ce o canapea extensibila cu 3 locuri?

Poate fi si locul in care lucrezi, creezi sau iti incepi ziua cu o cafea. Pentru asta, un set de canapea extensibila cu 2 fotolii este suficient. Cu un design extravagant setul iti va oferi confortul si spatiul de care ai nevoie.

Canapeaua cu 3 locuri poate deveni un pat dublu cand musafirii raman peste noapte. Integreaza modelul de canapea extensibila si cele 2 fotolii intr-un decor modern, cat si intr-unul clasic si elegant si-l vei pune in valoare.Nu uita sa pui setul in evidenta cu accente de lemn natural si luminile calde il vor pune cu adevarat in valoare.

Alatura-i o masa de cafea extensibila si ansamblul de relaxare este gata.

Daca te gandesti de unde sa incepi redecorarea, sufrageria marcheaza x-ul, iar un set de canapele extensibile este fix ce ai nevoie. 

Specificatii

Format  3+1+1
Constructie Schelet lemn fag si metalica
Colete 3 Colete
Dimensiune canapea 3 locuri Lungime 227 Cm, Adancime 90 Cm, Inaltime 84 Cm
Dimensiune pat (extins) 115cm * 185 cm
Dimensiune fotoliu Lungime 81 Cm,  Adancime:93 Cm, Inaltime 103 Cm.
Material Stofa impermeabila/Accesorii aurii sau crom
Extensibila Da

*Livrarea produselor noastre se face cu ajutorul firmelor de curierat agreate.

*Dimensiunile pot fi cu o marja de + / – 5 cm.

*Imaginile au doar rol ilustrativ si pot contine accesorii neincluse in pachetul standard.Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara notificare prealabila sau pot contine erori de operare.

Timp livrare: 01-7 zile Consultati operatorii nostri

CONDITII TRANSPORT

Livrarea produselor Maxinova se face cu ajutorul firmelor de curierat agreate.Pana la usa in cazul coletelor de mici dimensiuni si pana in fata locuintei pentru coletele voluminoase.

Putem asigura contra cost montajul produselor Maxinova.

CONDITII GENERALE DE RETUR

Poti returna produsele in termen de 14 de zile lucratoare din momentul in care ti-au fost livrate de curier, fie ca esti persoana fizica sau juridica. Asadar, pentru a fi luat in considerare, formularul de retur poate fi trimis cel tarziu in a 14-a zilucratoare de la data livrarii.

Toate produsele pe care le returnezi trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit. Nu putem accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate sau care au fost deteriorate de catre tine: urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice de asemenea, nu putem accepta produsele care nu sunt insotite de toate accesoriile.

Trebuie sa returnezi produsele in ambalajul original, insotite de etichetele initiale, intacte, certificatul de garantie in original, daca a fost emis de producator/ distribuitor si toate documentele cu care ti-au fost livrate.

Poti returna orice produs de mobilier daca este sigilat in ambalajul orginal. Nu putem accepta ca retur produsele care au fost desigilate si montate.

Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt suportate de catre cumparator.

Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor.

Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor. Pentru returnarea produselor comercializate de MAXINOVA ne puteti contacta telefonic la numarul 0754554499 sau adresa de email office@maxinovafurniture.ro . Operatorii nostri va vor oferi suport in alegerea modalitatii de returnare si va vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat

Daca va retrageti, vom rambursa costul produsului pe care am primit-o de la dumneavoastra fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind modalitate de plata transfer bancar.

Alte produse similare

Transport

in toata Romania

Suport Clienti

suport 10 - 17

Cumpara in rate

Cumpara acum ce iti doresti

Plata sigura

100% garantia sigurantei