Introdu numarul de telefon si te vom suna in cel mai scurt timp posibil

5 piese de mobilier si accesorii care nu trebuie sa lipseasca din niciun living

blog_image

Livingul este acea in capere centrala a fiecarei case, in care se au loc cele mai multe activitati in familie sau activitati cu prietenii. In living iei masa, in living primesti musafiri, in living citesti si in living te uiti la televizor.

Atunci cand ai o locuinta de dimensiuni reduse, livingul joaca inclusiv rol de dormitor sau de birou, un set canapea si fotolii extensibile putand fi una dintre cele mai intelepte decizii de mobilare.

Evident, scopul fiecarei persoane este acela de a amenaja un living cat se poate de confortabil si de eficient. In functie de dimensiunile incaperii, de modul in care este luminata, de forma si de preferinte, piesele de mobilier si accesoriile pot fi extrem de variate. Exista cateva, insa, care trebuie sa se gaseasca in absolut fiecare camera de zi.

 

5 piese de mobilier si accesorii care nu trebuie sa lipseasca din niciun living

 

1. Canapeaua. Indiferent ca este un living de dimensiuni generoase sau unul mic, canapeaua trebuie sa fie elementul central, care sa iti asigure doza de confort de care ai nevoie. Poti alege o canapea simpla, neextensibila sau poti opta pentru un set canapea si fotolii extensibile, atunci cand stii ca ai multi vizitatori care dorm la tine sau pur si simplu iti doresti sa mai adormi din cand in cand in fata televizorului.

 

2. Masuta de cafea. Este piesa de mobilier care completeaza canapeaua si fotoliile, fiind unul dintre elementele practice fara de care livingul nu este living. Pe masuta de cafea stau cafelele si bauturile, alimentele pe care le savurezi in compania prietenilor sau telecomanda de la televizor.

 

3. Covorul. Daca vrei confort total nu trebuie sa neglijezi covorul. Acesta trebuie sa se regaseasca sub canapea, in asa fel incat sa asigure un spatiu moale si placut la atingere pentru picioare.

 

4. Sursele alternative de iluminat. Cea mai indicata sursa de lumina din living este cea naturala. Niste suprafete vitrate generoase pot face diferenta dintre un living wow si unul comun. Pe timp de noapte insa, geamurile nu au cum sa ofere lumina, ceea ce face sursele alternative de lumina extrem de importante. Nu te multumi doar cu lustra centrala, ci incearca sa gasesti veioze sau aplice de perete care sa asigure o lumina placuta din mai multe colturi ale incaperii.

 

5. Plantele. Nu uita de plante! Pe langa faptul ca improspateaza aerul, poantele pot contribui foarte mult la partea estetica a intregii incaperi.

 

Transport gratuit

in toata Romania

Suport Clienti

suport 09 - 17

Cumpara in rate

Cumpara acum ce iti doresti

Plata sigura

100% garantia sigurantei