Plateste in rate prin Leanpay
Introdu numarul de telefon si te vom suna in cel mai scurt timp posibil

Fotoliu fix pe stil Chesterfild Ara

1690 Lei / buc

PRP: 2010 Lei
Plata in rate prin Leanpay rate de la 68.85 Lei / luna Vreau detalii
In stoc
Ultimele bucati
Indisponibil
999999 bucati
Timp livrare:

Fotoliu fix pe stil Chesterfield Ara- un accesoriul esential intr-un living complet.

Cantitate:
* Preturile contin TVA

Plata sigura

Nu iti ajung banii?
Cumpara in rate!


Peste 100.000 de clienti multumiti

Livram in toata Romania

Zeci de reduceri pana la 50%

14 zile drept de retur

Descriere

Fotoliu fix Chesterfield Ara - completarea livingului tau

Fotoliu fix pe stil Chesterfield Ara devine un accesoriu essential intr-un living complet. Acesta adauga un aer sofisticat si eleganta in camera de zi. Cu detalii curbate si un spatar comod, acest fotoliu te va face sa te indragostesti de confortul lui. Modelul este o combinatie intre clasic si modern, fiind potrivit pentru orice sufragerie, indiferent de stilul dominant.

Cadrul solid al fotoliului este realizat din lemn tratat, asigurand stabilitate si durabilitate. Sistemul de spuma din zona de sezut ajuta la distribuirea uniforma a greutatii corpului, oferindu-ti un confort optim. Indiferent daca te relaxezi singur sau iti primesti oaspetii, acest fotoliu iti ofera un loc perfect pentru relaxare si odihna.

Fotoliu fix Chesterfield Ara – spatiul tau de relaxare

Fotoliul fix Chesterfield Ara nu doar ca te face sa te simti minunat, dar ofera si oaspetilor tai un loc de relaxare. Designul sau atemporal si atentia la detalii il fac sa se integreze armonios in orice tip de decor. Poti alege intre diverse optiuni de tapiterie din gama variata de culori.

Acest fotoliu fix pe stil Chesterfield Ara adauga o nota de rafinament si lux in casa ta. Fie ca il asezi langa o masa de cafea eleganta sau il integrezi intr-un aranjament cu canapea, acesta va fi cu siguranta un loc favorit.

Modelul de fotoliu fix Chesterfield Ara este o alegere excelenta pentru cei care doresc sa aduca un plus de eleganta si confort in livingul lor. Cu un design atemporal, constructie solida si detalii atent lucrate, acest fotoliu este perfect pentru a crea un spatiu de relaxare si socializare in sufrageria ta.

Specificatii:

Format Fotoliu fix pe still Chesterfield 
Constructie Schelet lemn fag si metal
Dimensiune Fotoliu Lungime 76 Cm/ Adancime 84 Cm/ Inaltime 83 Cm
Material Stofa impermeabila
Accesorii Aurii/Crom
Colete 1 colet

*Livrarea produselor noastre se face cu ajutorul firmelor de curierat agreate.

*Dimensiunile pot fi cu o marja de  + / – 5 cm

*Imaginile au doar rol ilustrativ si pot contine accesorii neincluse in pachetul standard.Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara notificare prealabila sau pot contine erori de operarere.

Timp livrare: 01-7 zile Consultati operatorii nostri

CONDITII TRANSPORT

Livrarea produselor Maxinova se face cu ajutorul firmelor de curierat agreate.Pana la usa in cazul coletelor de mici dimensiuni si pana in fata locuintei pentru coletele voluminoase.

Putem asigura contra cost montajul produselor Maxinova.

CONDITII GENERALE DE RETUR

Poti returna produsele in termen de 14 de zile lucratoare din momentul in care ti-au fost livrate de curier, fie ca esti persoana fizica sau juridica. Asadar, pentru a fi luat in considerare, formularul de retur poate fi trimis cel tarziu in a 14-a zilucratoare de la data livrarii.

Toate produsele pe care le returnezi trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit. Nu putem accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate sau care au fost deteriorate de catre tine: urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice de asemenea, nu putem accepta produsele care nu sunt insotite de toate accesoriile.

Trebuie sa returnezi produsele in ambalajul original, insotite de etichetele initiale, intacte, certificatul de garantie in original, daca a fost emis de producator/ distribuitor si toate documentele cu care ti-au fost livrate.

Poti returna orice produs de mobilier daca este sigilat in ambalajul orginal. Nu putem accepta ca retur produsele care au fost desigilate si montate.

Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt suportate de catre cumparator.

Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor.

Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor. Pentru returnarea produselor comercializate de MAXINOVA ne puteti contacta telefonic la numarul 0754554499 sau adresa de email office@maxinovafurniture.ro . Operatorii nostri va vor oferi suport in alegerea modalitatii de returnare si va vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat

Daca va retrageti, vom rambursa costul produsului pe care am primit-o de la dumneavoastra fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind modalitate de plata transfer bancar.

Alte produse similare

Transport

in toata Romania

Suport Clienti

suport 10 - 17

Cumpara in rate

Cumpara acum ce iti doresti

Plata sigura

100% garantia sigurantei