Plateste in rate prin Leanpay
Introdu numarul de telefon si te vom suna in cel mai scurt timp posibil

Pat 1 persoana pentru copii,Maryn

1290.00 - 1390.00 Lei

PRP: 1540.00 - 1690.00 Lei
In stoc
Ultimele bucati
Indisponibil
999999 bucati
Timp livrare:

Construiți un decor de vis în camera copilului vostru, piesă cu piesă, pentru ca acesta să se simtă bine într-un mediu frumos decorat cu mobilier elegant.

Dimensiune pat:
Cantitate:
Rata: 457.44 Lei/luna
Vreau detalii
* Preturile contin TVA

Plata sigura

Nu iti ajung banii?
Cumpara in rate!


Peste 100.000 de clienti multumiti

Livram in toata Romania

Zeci de reduceri pana la 50%

14 zile drept de retur

Descriere

Construiți un decor de vis în camera copilului vostru, piesă cu piesă, pentru ca acesta să se simtă bine într-un mediu frumos decorat cu mobilier elegant.

Un refugiu magic pentru copilul vostru, această cameră ce oferă multe module funcționale și culori uimitoare, este destinată copiilor dinamici, plini de energie.

Cele 5 module disponibile acoperă toate funcțiunile necesare într-o cameră de copil: zona de studiu, reprezentată prin biblioteca și biroul cu panou supraînălțat, zona de depozitare și somn reprezentată prin dulapul cu 3 uși sau 4 usi, patul de 100 sau 120 și noptiera. Benzile cu LED-uri sunt inserate la tablia patului fiind incluse în preț.

Atractivă și funcțională, camera de tineret Maryn acomodează un copil energic .

*In pretul patului nu este inclusa salteaua.

Specificatii:

Dimensiuni pat 100*200 cm Latime 105 cm / Lungime 204 cm / Inaltime 105 cm.
Dimensiuni pat 120*200 cm Latime 125 cm / Lungime 204 cm / Inaltime 105 cm .
Constructie Plăci PAL acoperite cu melaminat de uz general și profil MDF acoperit cu PVC.
Montaj Necesita montaj.
Colete 3

Timp livrare: 01-7 zile Consultati operatorii nostri

CONDITII TRANSPORT

Livrarea produselor Maxinova se face cu ajutorul firmelor de curierat agreate.Pana la usa in cazul coletelor de mici dimensiuni si pana in fata locuintei pentru coletele voluminoase.

Putem asigura contra cost montajul produselor Maxinova.

CONDITII GENERALE DE RETUR

Poti returna produsele in termen de 14 de zile lucratoare din momentul in care ti-au fost livrate de curier, fie ca esti persoana fizica sau juridica. Asadar, pentru a fi luat in considerare, formularul de retur poate fi trimis cel tarziu in a 14-a zilucratoare de la data livrarii.

Toate produsele pe care le returnezi trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit. Nu putem accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate sau care au fost deteriorate de catre tine: urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice de asemenea, nu putem accepta produsele care nu sunt insotite de toate accesoriile.

Trebuie sa returnezi produsele in ambalajul original, insotite de etichetele initiale, intacte, certificatul de garantie in original, daca a fost emis de producator/ distribuitor si toate documentele cu care ti-au fost livrate.

Poti returna orice produs de mobilier daca este sigilat in ambalajul orginal. Nu putem accepta ca retur produsele care au fost desigilate si montate.

Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt suportate de catre cumparator.

Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor.

Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor. Pentru returnarea produselor comercializate de MAXINOVA ne puteti contacta telefonic la numarul 0754554499 sau adresa de email office@maxinovafurniture.ro . Operatorii nostri va vor oferi suport in alegerea modalitatii de returnare si va vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat

Daca va retrageti, vom rambursa costul produsului pe care am primit-o de la dumneavoastra fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind modalitate de plata transfer bancar.

Alte produse similare

Produse recent cautate

Pat 1 persoana pentru copii,Maryn Pat 1 persoana pentru copii,Maryn
17%

Pat 1 persoana pentru copii,Maryn

1290.00 - 1390.00 Lei PRP: 1540.00 - 1690.00 Lei

Transport

in toata Romania

Suport Clienti

suport 10 - 17

Cumpara in rate

Cumpara acum ce iti doresti

Plata sigura

100% garantia sigurantei